Kialakult egyfajta koreográfia közöttük. Ez semmiben nem hasonlított ahhoz, ami Péterrel vált szokássá, egészen más volt, egyéni, csak Mártonra jellemző. Viki kíváncsi lett volna arra, hogy amennyire ő más minden egyes férfival, úgy azok is alapvetően mások-e a különböző nőkkel, vagy általában egyformán viselkednek, főleg, ha dominánsak, és elsősorban ők határozzák meg a szeretkezés jellegét. Bár maga Péter mesélte egyszer, hogy akadt egy lány, aki elképesztő módon magához ragadta a kezdeményezést, és szinte leteperte őt, öntörvényűen azt tette vele, amit akart. Viki alig hitte, hiszen Péter kemény kézzel vezetett minden alkalommal, mikor együtt voltak. Igaz, ő meg se próbálta leteperni, amit próbált volna, az meg nem vált be.

De mennyire egyformák a férfiak a különböző partnerekkel? Erre persze mindenki csak saját magával kapcsolatosan tudott volna válaszolni, és még akkor sem egzakt módon, mert valószínűleg sokkal kevésbé figyelték a saját viselkedésüket, mint Viki a magáét. Márton szerint nincs két egyforma szeretkezés, még ugyanazzal a nővel is más és más minden alkalommal, nem hogy különbözőekkel. Megfigyelhető némi rendszeresség vagy szabályosság, volt, akivel többször is bírta egyetlen éjszaka alatt, és volt, akivel sose ment egynél többször, ilyenkor ugyan dühönghet, amennyit akar, mégse ér el semmit.

- A farkam külön életet él - mondta -, saját akarata van és saját ritmusa, olykor az őrületbe kerget. Te meg olyanokat tudsz kérdezni, Viki, miért érdekel, hogy milyen vagyok más nővel? Tán megnéznéd közelről?

A lány felnevetett.

- Eszem ágában sincs, csak elméletileg érdekel. Kíváncsi természet vagyok, szeretek ilyeneken gondolkodni.
- Na, és azon még sose gondolkodtál, hogy nővel is kipróbáld?
- Ez most hogy jön ide? - tért ki a kérdés elől.
- Logikusan. Ahogy te szereted. Ne tégy úgy, mintha sose hallottál volna róla, hogy ez is létezik. Egy latin szakostól különösen abszurd állítás volna.
- Nem teszek úgy.
- És válaszolnál a kérdésemre?
- Hogy gondoltam-e rá valaha? Persze, mindenkinek eszébe jut az ilyesmi.
- Nem mindenki érdekel, hanem te. Ne használj általános alanyt.
- Nekem is eszembe jutott.
- És? Tettél lépéseket?
- Nem, nem tettem lépéseket.
- Miért nem?
- Ez valami kihallgatás?
- Ó, dehogy. Nem kell válaszolnod. De emlékeztetlek, te kezdtél faggatózni.
- Tudományos érdeklődésből.
- Persze. Viktória, a tudós nő. Azt is tudja a kis tudós, mi minden férfi titkos álma?
- Majd maga megmondja. Bár inkább ne minden férfiről beszéljen, hanem önmagáról.
- Rendben. Én, Szalai Márton nagyon szívesen kipróbálnám két nővel. Ez így megfelel? Elég direkt voltam?
- Ezek szerint még nem próbáltad?
- Nem volt rá példa, sajnos. Egyszer majdnem sikerült, még az átkosban, egy külföldi út alkalmával, két elvtársnőt akartam rábeszélni, de meggondolták magukat.
- Sajnálom miattad. Szívből sajnálom.
- Nem tűnsz valami meggyőzőnek.
- Legalább külön-külön megvoltak?
- Ej, de cinikus vagy, kislány. Nem, egyenként nem érdekeltek annyira.

Viki játékosan belebokszolt a tanár vállába.

- Ma kifejezetten undok vagy.
- És neked ez kifejezetten tetszik.

Nevettek. Volt ebben valami, noha Viki magának se nagyon szívesen vallotta be, ez a csibészes, nemtörődöm stílus tetszett neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr523332585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2011.10.27. 09:49:31

""Mindent egybevetve ezek a kutatások arra világítanak rá, hogy a női orgazmus KEVÉSBÉ szolgálja a házassághoz való erős ragaszkodást, jóval lényegesebb vezérelve a SZERETŐ genetikai adottságainak ÖSZTÖNÖS, ALATTOMOS ÉS ÖNTUDATLAN értékelése. A nők SEMMIVEL SEM IDOMULTAK JOBBAN A MONOGÁMIÁHOZ, mint a férfiak. Nem kényszerülnek arra, hogy végleges döntéseket hozzanak, és az orgazmus imitálásával képesek partnerük figyelmét elvonni a hűtlenségükről." "

hutlenseg.blog.hu/2011/10/26/a_noi_agy_es_a_hutlenseg_biologiaja?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_10_27&utm_campaign=index

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.10.27. 14:20:00

@vén betyár: Erről a fejezetről ez jutott eszedbe? Hát, Viki tényleg nem látszik valami monogám jellegűnek.

mégsem én voltam? 2011.10.28. 18:57:03

? Kiderült már azóta, hogy mi történt az első alkalommal? (amikor Viki nem tudta eldönteni, érzett-e valamit vagy nem)

"A farkam külön életet él - mondta -, saját akarata van és saját ritmusa, olykor az őrületbe kerget." - ?? ezt egy elmagyarázná valaki, mit is jelent?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.10.28. 22:49:40

@vén betyár: A nőkkel való fantáziálásról nem pont ez ;-)

@Little.Bear: Minek azt feszegetni?
Fiúk, legyetek szívesek megmagyarázni ezt a "farkamnak saját élete van" dolgot, mégiscsak ti tudjátok jobban, milyen ez belülről ;-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.10.29. 17:40:19

Nimá, micsoda fertő: hármas szex, szoft leszbi fantáziálás :-)

Viki drága, a képzelgési szakaszt meg kell haladni és konkrét lépéseket kell tenni a megvalósítás irányába. Arról nem is beszélve, hogy ez a Márton eléggé életrevalónak tűnik; érdemes támaszkdni rá, legalábbis cekcuális értelemben :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.10.29. 17:43:19

@Gloria Mundi:

Ezt nem nagyon lehet megmagyarázni. Ezt csak átélni lehet :-P

Az amúgy tényleg érdekes kérdés, hogy más-más partnerrel mennyire változik valakinek a szeretkezési stílusa. Saccra mondom: úgy 70-75% lehet az állandó, 25-30% a partner függvénye.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.10.29. 18:25:04

@tiboru: Na, nem lettünk okosabbak :-(

A saccod talán a pasikra igaz, nőknél ennél nagyobb százalékot adnék a partner befolyására. De kíváncsi lennék más véleményére is ;-)

mégsem én voltam? 2011.10.30. 12:31:26

@Gloria Mundi: Csak a kőkorszakból maradtak fenn emlékeim a témában, de határozottan partnerfüggő. (Bár arra mostanában kell rájönnöm, hogy akikkel összehozott a sors, nem voltak topon, még a sokgyerekes, hivatásos házasságtörő sem :-)) )

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.10.31. 13:00:48

@Little.Bear:

Hát a partner, khm, profizmusa nem hiszem, hogy bármilyen mértékben is függne a gyerekei számától :-)

mégsem én voltam? 2011.10.31. 14:47:33

@tiboru: jaja, csak én hittem azt, hogy amit ő nem tud, azt nem is érdemes tudni :-))
vén fejjel kell rájönnöm, hogy ez egyáltalán nem így van :-))

(érdekes ez egyébként, két emberről tudtam, hogy praktikusan végigdugta az évfolyam (és más évfolyamok) XX-es részét, az egyikre otthon feleség, három gyerek várt, a másik még facér, fiatalabb volt - mi visz rá egy férfit, hogy ebből sportot űzzön? - mondjuk egyikük nőgyógyásznak készült :-)) )

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.10.31. 16:07:32

@Little.Bear:

Nem biztos, hogy sportként űzte; lehetett sima szeretetéhség :-P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.10.31. 22:21:11

@Little.Bear: Hát, a vén betyár által ajánlott blogon talán választ kapsz erre a kérdésre ;-)
És olyan jó pasik voltak, hogy mindenki hagyta magát?
A nőgyógyászról hitted, h mindent tud, amit tudni lehet, vagy az egy másik személy volt?

@tiboru: Ez édes :-)

mégsem én voltam? 2011.10.31. 22:28:51

@Gloria Mundi:
"És olyan jó pasik voltak, hogy mindenki hagyta magát? " - hát, ahhoz elég sok mindenki, hogy ilyen hírük legyen (egyikük pl. a legjobb barátnőm hamvas lelkébe tiport bele, de nagyon).
Ja, és a nőgyógyásznak készülőről hittem, hogy mindent tud (azóta semmit sem tudok róla, így azt sem, milyen orvos lett belőle).

vén betyár 2011.11.02. 09:23:12

1.Hogy mit érzett Viki, vagy mit nem érzett, azt csak ő tudja.
Én legfeljebb csak arról szólhatnék, a költő szavaival:
"Hogy mit érzett Jancsi a vörös nadrágban,
Azt elmondani nem lehet!"
Az alapkérdéshez szólva: egy ismerősöm felesége túl a negyvenen gyors egymásutánban szült két gyereket.
Ismerősöm ezt követően némileg eltávolodott tőle.
Behatóan tanulmányoztam az esetet, meg tudtam érteni.
2.Városi férfi /vagy női?/ legendának tartom, hogy minden ffi vágyik arra, hogy kipróbálja, milyen lehet egyszerre két nővel.Nagyképű duma, a legtöbb /velem együtt/ eggyel is nehezen boldogul.
3.Nehéz eldönteni, hogy a feje vagy a farka után menjen-e az ember.
Gyors statisztikát készitve ha 100-nak veszem mindazon esetet, amikor közelebbi kapcsolatba kerültem nőtársaimmal, kapásból 50 % amit, az "eszemre" vmint erkölcsi, etikai és egyéb megfontolásokra hallgatva "visszautasitottam".
Ezek közül CSAK egy van, amit nem bántam meg!
A megvalósult, beteljesedett /5 perctől évekig/ tartó kapcsolatokból viszont legalább 10 % bár kimaradt volna az életemből.
4. A partner megfelelő hozzáállása adott pillanatban döntő lehet.:)
5.Nagy sértés egy nő számára, ha még a visszautasitásra sem adsz neki alkalmat.:)

mégsem én voltam? 2011.11.02. 19:14:03

@vén betyár: Nem teljesen értelek. Az ismerősöd feleségének a korával vagy a két gyerek szülése utáni leamortizálódásával volt a baj? És mit jelent az, hogy behatóan tanulmányoztad az esetet, ha meg nem sértelek? Ismerősöd azért távolodott el, mert az asszony elhajtotta (nem volt kedve a szexhez), vagy annyira megváltozott külsőleg, hogy a férjnek már nem volt kedve hozzá?

"Városi férfi /vagy női?/ legendának tartom, hogy minden ffi vágyik arra, hogy kipróbálja, milyen lehet egyszerre két nővel." - valakinek biztos ez az álma... (bár én technikailag nem értem ezt a dolgot, mert egy nő két férfit tényleg ki tud elégíteni szimultán, de egy férfi mit kezd két nővel? a két nőnek egymással is kell foglalkoznia?)

"Nehéz eldönteni, hogy a feje vagy a farka után menjen-e az ember." - Azért van különbség abban, hogy a felkínálkozó nőket nem hagyod parlagon heverni, vagy kifejezetten becserkészed egy zárt populáció összes számbavehető nőstényét :-))

vén betyár 2011.11.03. 06:50:33

@Little.Bear:
1.A férjnek ment el minden kedve.
Meghallgattam a másik felet is.:)
2.Nem KELL, de célszerű.:)
3.Igen, nagy különbség.:)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.11.03. 11:38:07

@Little.Bear: Miért kéne, h szimultán elégítse ki? (Egyébként kézi izgatással lehet, ha vki nagyon ügyes.) Lehet egymás után is. :-P De sztem megnézel pár pornóvideót, és sokminden világosabb lesz :-)
süti beállítások módosítása