- Otávia beszélni szeretne veled.

Ezt Carlos jelentette ki, miután visszajött Vikihez a panzióba, hogy vele aludjon. Lehuppant az ágyra, és simogatni kezdte a lányt, mintha ez a kijelentés az égvilágon semmi feszültséget nem okozhatna. Persze, mit tudta ő, hogy Viki számára ez a mondat olyan volt, mintha arcon ütötték volna? Vagy majdnem. Mit akarhat Otávia? Semmi jót nem jelenthet, hogy így üzen. 

- Mikor mondta ezt? - kérdezte Viki, miután elhúzódott Carlostól, és kiállt az erkélyre, de arccal a szoba felé.
- Most, az előbb. 
- Találkoztatok?
- Összefutottunk a kávézóban. 
- Véletlenül?
- Igen, teljesen véletlenül. Kihallgatáson vagyok, vagy mi?
- Nem vagy kihallgatáson, elnézést, csak teljesen ledöbbentem. Mondta, miről akar beszélni?
- Azt nem. Hiszen jóban voltatok legutóbb, mi ezen olyan döbbenetes?
- Te nem találtad furcsának? 
- Annak kéne találnom? Azt hiszem, kedvel. Lehet, hogy női tanácsokat kér tőled, mert tapasztaltabb vagy, mit tudom én.

Viki nevetni kezdett.

- Miben? Nem hiszem, hogy ne lenne kitől tanácsokat kérnie. Ha egyáltalán szüksége van rájuk.
- Hát, én nem tudom, ilyen mélységekig nem ismerem a helyzetet. De lehet, hogy igenis szüksége van tanácsokra. Ha jól sejtem, neki ez lesz az első igazi szeretkezése az életben, a nászéjszakáján. Már dugással együtt.

Viki majdnem helyeselt, de visszafogta magát. Ő hivatalosan erről nem tudhat semmit.

- Olykor egy kvázi idegen előtt könnyebben megnyílik az ember - folytatta Carlos. - De én ehhez nem értek, Vick, odamész és kideríted, mit szólsz hozzá?

Valóban nincs más hátra. Elutasítani úgyse lehetne, és minél gyorsabban átesik rajta, annál jobb. De nyomasztotta az egész, ez tagadhatatlan volt. Számonkéréstől tartott? Féltékenységi jelenettől? Otávia mégis rájött mindenre? Viki megkérdezhette volna Carlostól, hogy mesélt-e Otáviának kettejük prágai kalandjáról, de mégsem szánta rá magát. Nem fog többet elárulni senkinek, mint amennyit már maguktól is tudnak.

Az estéje azonban el volt rontva, pedig remélte, hogy kellemes semmittevéssel, együtt tévézéssel és szeretkezéssel telik majd, de ezek után képtelen volt elengedni magát, egyre azon járt az agya, hogy mit fog mondani, ha Otávia mindent tud, és rátámad, mit vall be majd, és mit tagad mindenképpen. Persze tisztában volt vele, hogy tervezhet akármit, a beszélgetés nem úgy fog alakulni, ahogy ő akarja. Csak elragadtatnia nem szabad magát, hadarnia nem szabad, és semmiképp nem tehet meggondolatlan kijelentéseket

Tán fel kéne hívnia Diogót, megpróbálni beszélni vele, hátha tud valamit, vagy bevallott valamit a menyasszonyának. De ha semmit nem tud, akkor tán felesleges ezzel idegesíteni.

"Úgy gondolkodom, mint egy bűnöző, aki a rendőrségre készül, kihallgatásra. És egyeztetnie szeretne a cinkosával. Kellett nekem visszajönnöm ebbe a darázsfészekbe!"

De ott volt Carlos, aki nem hagyta gondolkodni. Carlos beszélgetni akart, meg persze szeretkezni, hisz mi másért hívta volna magához Viki. Most meg ilyen távolságtartó, merengő, mintha nem is hallaná, miket mesél ő. Ettől a nőtől tényleg meg kell bolondulni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr493529366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mégsem én voltam? 2012.01.18. 22:05:49

? Lesz majd megint jó kis verekedés?

(félre a tréfával, egy ilyen helyzetben Viki nem felelős semmiért, de persze a rossz lelkiismeret, az megmérgez mindent...
Otáviának soha többé nem fog tudni rossz érzések nélkül a szemébe nézni)

Újabb forgatókönyv-verziók:

A) Otávia rájött mindenre, kirúgja Diogót, aki rájön, hogy Vikiért mindent, és őt vezeti oltár elé

B) Otávia rájött mindenre, de ez egyáltalán nem zavarja, sőt meghívja Vikit a nászéjszakára harmadiknak

C) Otávia nem jött rá semmire, de esküvő előtt még ki akarja próbálni egy nővel is, és Viki nagyon bejön neki

D) Otávia nem jött rá semmire, és megkéri Viki kezét Carlos számára, gyors közös esküvő, és öröm és boldogság...

gabor4x 2012.01.20. 08:50:03

@Little.Bear: Most látom, milyen élénk egyesek fantáziája... :P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.01.20. 11:08:12

@Little.Bear: Na, a B-re és a C-re sztem a pasik nagy arányban szavaznának :-) Az A és a D enyhén szólva is sziruposabb verziók :-P

mégsem én voltam? 2012.01.20. 18:34:55

@gabor4x: :-)) (csak kreatív próbálok lenni)
@vén betyár: ? melyik a hi-hi-hi?
@Gloria Mundi: akkor mégsem lesz verekedés? (soha nem mondtam, hogy nem hajlok a szirupos megoldások felé, ha regényről van szó)
süti beállítások módosítása