- De hol voltál? Eszedbe se jutott, hogy aggódunk?
- Ki aggódik?
- Mindenki. Egyszerűen felszívódtál.
- Semmi bajom, tudok magamra vigyázni.
- Csak szerencséd volt. Mégis, hol az ördögben jártál?
- Az Algarvén.

Kinézett a telefonfülke üvegfalán át az utcára. Mintha egy örökkévalósággal korábban történt volna az az éjszaka. Nem, nem fogja elmesélni senkinek. Carlosnak biztos nem. Maga sem tudta, miért szökött meg, mielőtt a fiúk felébredtek volna, de már az éjjel úgy érezte, hogy nem bír a szemükbe nézni reggel. Tarakéba azért nem, mert ilyen könnyen megadta magát vagy mert mindenre hajlandó volt, szinte felfalta a fiút, úgy viselkedett, mint még soha, annyira felszabadult volt, a másik kettőébe meg... Mert egész idő alatt fantáziált róluk. Nem mentek ki a fejéből, hiába nem voltak jelen mind a hárman a sátorban, igazán mégiscsak ott voltak, és elképesztő dolgokat műveltek vele, használták a testét, egymás után és egyszerre, ő pedig a gondolatoktól, a fantáziaképektől olyan hatalmasakat élvezett, hogy maga sem értette, miképp lehetséges mindez. És közben szégyellte magát mindazért, amit átélt, talán jobban, mintha valóban megtörtént volna az egész.

Carlost csak azért hívta fel, mert mikor telefonált a Torres Vedras-i panzióba, hogy délután érkezik, és mindenképp tartsák fenn a szobáját, a recepciós lány a lelkére kötötte, hogy hívja fel a srácot, aki a szállást foglalta neki, nagyon aggódik. Ezek szerint Diogo persze nem mondott semmit arról, hogy őt látta volna Lisszabonban. Vajon ő kis aggódott egy kicsit, vagy azóta sem szállt ki a menyasszonya ágyából? Még ha nem is dugással töltötték az időt, egyelőre. Megint megrohanták a képek, és erős bizsergést érzett a lába között. Tarak jó szerető volt, határozott, de gyengéd, nem túl gyors, és nagyon lelkes, főleg, ami az orális szexet illette, abban fáradhatatlannak bizonyult, és sokkal jobbnak, mint Carlos. Talán csak Viki számára tűnt jobbnak, de hát az ilyen összehasonlítások úgyse alapulhatnak máson, mint személyes tapasztalaton. Tarak olyan kitartó volt, hogy a lány el tudott élvezni csak a nyelvétől, és egy kicsit az ujjai játékától, ilyen még sose történt vele.

 

Carlos még mindig beszélt, miközben Viki lassan végighúzta a fülke üvegén a jobb mutatóujját. A strandon vett ruha volt rajta, és nem vett alá melltartót. Ez sose volt rá jellemző, és maga sem tudta, miért lett ilyen merész, de ahányszor lehajolt a hátizsákjáért, tudta, hogy be lehet látni a ruhája alá, és a férfiak bámulták is szakadatlanul. Szégyenérzet és felszabadultság. Csak aludni nem tud két vagy három napja.

 

- Elmegyek érted Lisszabonba, jó?
- Nem szükséges, vissza tudok menni magam is.
- De biztos hulla vagy.

- Érdekes módon már nem is nagyon érzem. Majd, ha visszaértem, lehet, hogy alszom 24 órát.
- Biztos ne menjek érted?
- Biztos, persze.
- De a pályaudvarra kimehetek? Vagy zavarna?
- Örülök, ha kijössz. Ezek szerint már megbékéltél velem?
- Á, egy marha voltam, a szokásos, tudod. Nem kéne annyira komolyan venned. Hiányoztál. És tényleg aggódtam érted. Még São-t is megpróbáltam elérni.
- És nem sikerült?
- Nem, de azt hiszem, a régi pasiddal beszéltem. Nem Antóniónak hívták?
- De. Szóval beszéltél vele. Mondott valamit?
- Hogy bejelentkeztél, de aztán lemondtad.
- Így is volt.
- Ennek örültem. Illetve még jobban aggódtam.
- Semmi okod nem volt rá. És a jegyesekkel mi van? Még haragszom rádot játszanak?
- Otávia és Diogo? Ó, nem, Diogo visszajött, kibékültek. Szóval, táncolhatunk az esküvőn, megtartják.
- Nagyszerű, akkor minden a legnagyobb rendben – mondta Viki, noha egy csepp őszinteség sem volt a hangjában. Bár Tarak emléke most némileg elhalványította Diogóét. De Tarakot nem látja többé, és az élmény hamar szertefoszlik, vagy feledésbe merül, vagy hagy némi hiányérzetet maga után. Diogót nehéz lesz teljesen kiiktatni erotikus gondolatai közül. Vagy kiszeretni belőle végleg. Pedig muszáj lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr374581701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.06.09. 08:19:53

Örülök! Még egy szép emlék, jó tapasztalat és nagy élvezés.
süti beállítások módosítása