Vikinek elkalandoztak a gondolatai. Egy időre kikapcsolt benne a vágy, hiába volt a szeretkezés közepén, hiába lendült bele az elején, valami elterelte a figyelmét. Szinte unatkozott. Ez nem jó, nagyon nem jó, gondolta, nem szabad dugás közben unatkozni. De Carlos most nem figyelt rá oda annyira, egészen máshol járt, csak a teste volt jelen, legalábbis abban a pár percben így tűnt. Mennyire magányosak lehetünk szex közben is, és mennyire mást érzünk az egészből. Talán még akkor is illúzió az egymásra hangolódás, mikor sikerül, mikor úgy tűnik, teljes az összhang. De most nem volt összhang.

- Nem jó így neked? Hogy szeretnéd? - kérdezte aztán Carlos, mikor mégiscsak észrevette, hogy Viki szokatlanul csendes, és mozdulatlan.

- Az előbb jobban élveztem. Ott, az ablaknál.
- Komolyan? Hátulról szeretnéd? Gyere ki az ágy szélére. Így.

Igen, ezt a pózt képzelte el az előbb, csak nem mert szólni, azt várta, hogy Carlos kitalálja a gondolatát, ami ostobaság, ő se tudná kitalálni a fiú gondolatát, akkor miért várja el tőle, főleg úgy, hogy igazán nincsenek összeszokva, ahhoz túl ritkán találkoznak. Az új póz hamar felizgatta úgy, hogy ne tudjon és ne is akarjon semmi másra gondolni, csak magára a szeretkezésre. Ha az előbb szótlan volt és passzív, most épp az ellenkezője, egyre többet mozgott és egyre több hangot hallatott önkéntelenül. 

Carlos számára is nagyon izgató lehetett ez a póz, mert nem sokáig bírta, hosszan élvezett el. 

- Ne haragudj, hogy nem bírtam tovább.
- Semmi gond. 

Egy ideig némán feküdtek egymás mellett, Viki majdnem elaludt. Kellemes állapot volt álom és ébrenlét között, meztelenül, miközben Carlos szórakozottan simogatta. Ennyi energia maradt még benne, hogy simogassa. 

- Eljössz ma este? - kérdezte a fiú. Viki felriadt.
- Nem tudom, hogy jó ötlet-e. Főleg azután, hogy megint az ágyban kötöttünk ki.
- Nem, mintha kételkedtél volna benne, hogy így lesz.
- Sejtettem.
- És akartad is. 
- Az túlzás, hogy akartam. Inkább hagytam magam belesodorni az egészbe. 
- Jók vagyunk együtt, Vick. 
- Úgy érted, az ágyban?
- Itt biztosan. De azért ennél sokkal többről van szó.
- Nincs erőm megbeszélni most ezt. 
- Rendben, nem akarom erőltetni. 
- Ma inkább nem megyek vacsorázni. Kimentesz? Mondd meg a nagynénédnek, hogy teljesen kipurcantam, és lusta vagyok felöltözni.
- Még rengeteg időd van addig. Kialhatod magad. 
- Légyszíves. Tényleg nem akarok kimozdulni.
- Értem. Ne haragudj, hogy erősködtem. 
- Van kedved itt aludni? - kérdezte Viki hirtelen, maga sem tudta, miért.
- Tényleg megengednéd?
- Megköszönném. Jólesne.

A lány csak most jött rá, mennyire hiányzott neki, hogy éjszakára ott maradjon vele valaki. Márton soha nem engedhette volna meg magának. Nem sietni sehová, nem nézni az órát, csak létezni...

- De most jut eszembe, ez azért elég gyanús lenne nekik, nem? És Rosário is megtudhatná.
- Nem számít, Vick. Veled alszom. Csak el kell ugranom néhány cuccomért. 

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr43541081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabor4x 2012.01.13. 08:16:54

Hihetetlen, de valszeg tényleg igaz, hogy a nők mennyire nem tudják mit akarnak, csak hagyják magukat sodródni...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.01.13. 10:05:16

@gabor4x: Ó, ismerek én rengeteg férfit, aki még ennyire se tudja, hogy mit akar.
Egyébként vannak ilyen helyzetek, meg vannak olyanok, amelyekben igenis tudjuk, mit akarunk. Csak esetleg az elérhetetlen. Ha pedig egy nő nagyon akar valamit, az a pasiknak nem szimpatikus.

gabor4x 2012.01.13. 14:36:54

@Gloria Mundi: Jó, tehát nem minden nő ilyen ...

mégsem én voltam? 2012.01.13. 15:58:51

Nem értem a történet gombolyítását. Ha Viki minden előzmény nélkül rögtön az első adandó alkalommal lefekszik Carlosszal (mint ahogy történt is), csak azt bizonyítja be, hogy mégiscsak egy ribanc. Szerintem.

Egy ilyen szituáció után Carlos soha nem bízhat benne (már persze amikor az ő agyáról felszáll a tesztoszteron generálta lila köd...)

mégsem én voltam? 2012.01.13. 16:00:22

@gabor4x: Néha a sodródásból is ki tudnak sülni jó dolgok. Csak legyen időnk kivárni :-))

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.01.13. 19:52:15

@Little.Bear: Ezt most nem értem. Ha szívatja 2-3 napig, mielőtt lefeküdne vele, akkor nem ribanc? Viki eddig se rejtegette Carlos elől, h nem igazán tudja elképzelni a hűséges párkapcsolatot, tehát csak következetes. Abban nem következetes maximum, h olykor vele akar aludni, olykor meg nem, de erre megvan (számunkra) a magyarázat.

Most akkor mégis kisülhet valami jó?

mégsem én voltam? 2012.01.14. 15:58:01

@Gloria Mundi: Végül is, ha Carlosnak ez kell... (régebben mintha nagyon ragaszkodott volna a hűséghez - persze, ha valami eleve "nyitott" kapcsolatként indul, akkor tiszta és rendezett viszonyok vannak).

Végül is Vikinek csak jó, ha annyit szeretkeznek, amennyit csak bírnak, mert akkor Diogo nem lesz rá olyan nagy hatással...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.01.17. 18:48:14

@Little.Bear: Viszonylag kevés kapcsolat indul nyitottként... De ebben az esetben ez nem is kapcsolat, a szó hagyományos értelmében.
Carlos meg vagy elfogadja azt, ami van, vagy nem lesz többé köze Vikihez, a dolgok jelen állása szerint... Ha még mindig szerelmes, akkor nem sokat számít, h ő mit képzelt el ideálisnak.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.06.07. 20:18:57

Kemény szavak. Mindig az szenved aki jobban szeret.
süti beállítások módosítása