Kedves Olvasóim,

szerencsés egybeesés, hogy pont kitört a nyár, és ilyenkor a tévé-sorozatok is szünetelnek ... De ne csüggedjetek, én nem tűnök el, csak ritkítom a posztok publikálását. Mostantól heti 2 alkalommal, kedden és csütörtökön olvashattok új részeket.

Jó nyaralást mindenkinek!

Carmesina

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr412126565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.07.03. 21:42:17

@ribizli_me: Ti se kommenteltek, meg mindenki össze-vissza utazik. A fő ok azonban, h ezeket a részeket mostanában kell megírnom.

Osvaldo Cavandoli 2010.07.05. 13:43:11

Hát persze, hogy nem kommentelünk, mert nagyon nincs mit. Az utóbbi fejezetek jellemzően belső lelki vívódásokról szóltak és nem igazán voltak sodró események, váratlan fordulatok. Ráadásul mindez rittkábban. Úgy tűnik, hogy író az időt húzza, mert nem jut eszébe semmi jó fordulat. A kettő egyszerre (ritkább bejegyzés, eseménytelenség), olyan együttes hatást váltott ki, mintha megállt volna a történet.
Persze én nem vagyok író és nem biztos, hogy igazam van.

Osvaldo Cavandoli 2010.07.05. 13:45:07

rittkábban = ritkábban
Úgy tűnik, hogy AZ író...

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.07.05. 13:48:29

@Osvaldo Cavandoli: Tévedsz, egyrészt a belső lelki vívódások rendkívül fontosak, ez nem kalandregény. Ha ezek a részek nincsenek, akkor nem lesz megalapozott, hogyan dönt Viki, amikor döntési helyzetek előtt áll. És miért ne lehetne a morfondírozásokat kommentelni? A ritkább megjelenésnek nagyon konkrétan az az oka, h itt már csak pár leckével járok előttetek. És mivel más dolgom is van az életben, nem tudok olyan mennyiségeket írni. De a terv akkor is készen van a fejemben. Lesz még fordulat. :)

Osvaldo Cavandoli 2010.07.05. 14:06:16

@Carmesina: Nyilván nem állt szándékomban megbántani. A belső lelki vívódásokkal meg nem az a baj, hogy nem lennének fontosak, csak az, hogy annyira nem ösztökélnek hozzászólásra. Legalább is engem. Nem tudok belőlük összeesküvés elméleteket gyártani :-).

Várom a folytatást!

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.07.05. 14:15:57

@Osvaldo Cavandoli: Egyáltalán nem bántottál meg :) Elég edzett vagyok már, és ebben a kommentben nem volt semmi bántó. Az rendben van, h egy konteóst nem ihlet meg a lelki vívódás. Majd alkothatsz nemsoká konetót is, akár :)
süti beállítások módosítása