A csütörtököt ágyban töltötte, lázasan. A jobb nagy lábujja vörösre dagadt, de péntek reggelre ez rendbejött, a láza is megszűnt lassanként. A lányok visszaköltöztek a házba, kivéve persze Maryleent, aki többet nem jelent meg az épületben. Vikit őrültnek tartották, amiért a házban maradt, de nem kérdezték meg tőle, mit érzett, sőt, azzal sem foglalkozott senki, hogy beteg.

Antónióval is csak telefonon beszélt, mert a férfi átvállalta São feladatait a kolléganője távollétében, és folyamatosan nagyon fáradt volt, talán bosszús is a Szent György vári, és az azt megelőző események miatt, valószínűleg arra várt, hogy a lány bocsánatot kérjen, de hiába. Viki az „ostromot” nem említette neki, csak annyit, hogy egy kicsit beteg és majd vasárnap találkoznak.

Többször eszébe jutott, most kellene szakítania, ha telefonon nem is illik, de képtelen volt megformálni a szavakat. Csak nézte a piszkos falat a telefon mellett, és szédült a hőemelkedéstől. Péntek délután egészen jól érezte már magát, lement a sarki kávézóba, bevásárolt a hétvégére, és szerencséjére a közeli kozmetikus is tudta fogadni, annyira nem volt forgalma.
 
Most, hogy ennyire közel volt a szombat, elkezdett szorongani. Tartott attól, hogy Carlos várni hagyja bosszúból, amiért azon a nevezetes vasárnapon nem ment el a HÉV-megállóba. Tartott attól, hogy ha mégis megjelenik, csak azért teszi, hogy megalázza és faképnél hagyja. És ha lefekszik vele, nos, akkor az aktust követően fogja megalázni és faképnél hagyni. Maga az aktus pedig, ... Talán attól rettegett a leginkább, hogy nem bizonyul elég jónak az ágyban. Vagy, hogy ezúttal annyira szenvedélyes lesz, mint még soha, és ez válik a kárára. Sem darab fa nem akart lenni, sem túlságosan szemérmetlen. Talán leghelyesebb lesz Carloshoz alkalmazkodni. De arról, hogy az miként valósítható meg, sejtelme sem volt.

Egy nagyon nyugtalan éjszaka után valamikor hajnalban aludt el, és bosszankodott, mikor a vekker felverte legmélyebb álmából. Bőven hagyott magának időt a fürdésre, szépítkezésre, jó előre kiválasztotta, mit fog felvenni, egy apró fehér virágokkal díszített, sötétkék, rövidujjú nyáriruhát, fehér szandállal. A ruhának egy hátránya volt: nagyon könnyen gyűrődött. Ezért egy kis hátizsákba betett egy pólót és egy vászonnadrágot is, ha a ruha elviselhetetlen állapotba kerülne. Előző nap vásárolt egy csomag gyümölcsös óvszert, nem mert az otthoni, António által vett dobozból elvenni, hátha a férfi számon tartja a készletet. Ahogy az óvszer mellé bepakolta a fogkeféjét, fogkrémét, egy törölközőt és egy váltás bugyit, meglepte, mennyire tudatosan tervezi ezt a megcsalást. Mintha túrázni menne.

Aztán leült az asztalhoz és várt. Arra gondolt, hogy még mindig visszafordulhat. Hogy fel kellene hívnia Antóniót, és szakítania vele, mielőtt megcsalja. Ő, aki mindig annyira megvetette azokat, akik nem tudtak hűségesek maradni! Aki akaratgyengének tartotta őket vagy egyszerűen erkölcstelennek! Most itt ül a hátizsákkal az ölében és a legaljasabb dologra készül, amit életében eddig elkövetett. Talán Carlos csak tesztelni akarja, hogy bizonyítsa, valóban nem ér semmit.

Kényszerítette magát, hogy felálljon. Hogy elinduljon. Beüljön a kávézóba és megreggelizzen. Jólesett a friss, ropogós zsemle azzal az egy szelet sonkával. Rendelt még egyet, annyira nem tudott betelni vele. Valami miatt nagyon vágyott a proteinre, meg tudott volna enni több tíz deka sonkát magában. És arra gondolt, hogy nemsokára Carlos húsát haraphatja.
 
Gyalog ment, de így is tíz előtt ért a kollégium elé. Elsétált a kapu előtt, mintha nem is oda tartana, aztán átment az utca másik oldalára és behúzódott egy kapualjba. Nem akarta, hogy Carlos meglássa, gondolja csak, hogy késik. Tíz előtt pár perccel két fiú lépett ki a kollégiumból, kis hátizsákokkal a vállukon. Viki nem látta őket túl jól, de sejtette, hogy az egyik Carlos. Az, akit Carlosnak gondolt, ránézett a karórájára, aztán körbetekintett az utcán. Vikit nem látta meg. A két fiú beszélgetett. A lány nem értette, miért nem szabadul meg Carlos a másiktól. Olybá tűnt, hogy együtt akarnak maradni, mintha egy kocsit várnának, amely majd elviszi őket valahová. Vagy egy harmadik embert. Őt. De miért várja Carlos egy másik pasival együtt?

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr801710611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mákvirgács 2010.02.05. 12:36:03

@Gloria Mundi: Jaja, csak nem a két pasis felállásról :D

apám lánya 2010.02.05. 14:52:17

ááá, legalább leírhattad volna, hogy ismerős-e vagy sem. most megesz a fene két napig :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.06. 09:54:16

Ha Viki nem látja Carlost se jól, honnan tudná, h ismerős-e? :) Az elbeszélő meg csak azt közli velünk, amit Viki tud ...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.02.08. 01:57:19

"gyümölcsös óvszer"

Ez pontosításra szorul, mert így olyan homályos, mintha azt mondanánk: húsból készült pörkölt.

Mintha mindegy lenne, hogy birka, marha vagy sertés...

(Mondjuk a pasinak mindegy szerintem, de a szerző mégiscsak nő...)

vén betyár 2010.02.08. 07:45:46

@tiboru:
Mit meg nem tud az ember!Még csak nem is hallottam róla!Hogy én hogy elvagyok maradva!Kakaós hüvelygolyó!Hogy annak milyen illata volt!
Tényleg:milyen gyümölcs!
És milyen fogkrém, mert az sem mindegy!
Pontosítást, ha lehet kérni?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.08. 08:06:06

@tiboru: Jaaaj. Hát többféle ízű-szagú gyümölcsös. 3as csomagolás :P
@vén betyár: Akinek nem muszáj használnia, az minek tudna róla? Kakaós hüvelygolyó? Erről meg én nem hallottam. Mire jó ez? Vmi gésagolyó-féle?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.08. 08:08:01

@Mákvirgács: @tiboru: Van, akit a kétpasis felállás is izgat :) Főleg, ha tényleg van felállás :P

vén betyár 2010.02.08. 09:17:31

@Gloria Mundi:Timidon hüvelytabletta, spermicid hatású, kakaóvajjal készült, közösülés előtt felhelyezendő, kevésbé illúzió-romboló a gyümölcsös rágóguminál.Off:halottam olyan esetről, amikor egy eléggé nagyon tájékozatlan fiúcska 6-8 db-ot kibontott az ezüstpapír csomagolásából, oda volt helyezve az éjjeliszekrényre az ágy fejéhez és elfogyasztotta.Nem értette a fürdőszobából megérkező lány durcáját.
Pedig ígért helyette bon-bon meggyet...

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.08. 09:50:10

@vén betyár: Na, ez nézőpont kérdése. Nekem nagyon illúzióromboló lenne, ha azzal kéne szórakoznom, h felhelyezzek egy ilyet. A pasiknak meg az óvszer illúzióromboló. Egyébként mi az az illúzió, amit rombolunk?
A gyümölcsös óvszerben az a jó, h az az undorító gumiszag nem teszi tönkre az élvezetet. Persze a la nature sokkal kellemesebb tud lenni, de ... Vmi miatt csak propagálják a gumit.

vén betyár 2010.02.08. 10:18:49

@Gloria Mundi:
Ezzel az undorító gumiszaggal, meg főleg azzal, hogy mégiscsak a la nature az igazi, teljesen egyetértek.
Talán sokszor nem is illuziókról van szó, sokkal inkább meggondolatlanságról, türelmetlenségről.
Akkor már inkább mégis a gyümölcsös.Annál jogosabb a kérdés, na de, mégis, milyen?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.08. 12:37:39

@vén betyár: Az a la nature persze igazi, csak túl sok veszélyt rejt magában. Főleg 1 nő számára, aki most kezdi a szexuális életét ...
Gyümölcsös, nos, milyen ízek vannak? Málnás, banános, epres? Narancsos is, tán. Maracuja? Egzotikus gyümölcskeverék, zöldalma. Tuti van még más is :)

vén betyár 2010.02.08. 13:13:43

@Gloria Mundi:
Na, ezt jól kibeszélgettük.
Egészen más idősíkban mozgunk, ami a kezdeteket illeti.Elképzelni sem tudod, hogy nem volt 1,/ felvílágosítás
2,/ sex-film, pornó, video,stb. 3,/ sem esemény-előtti, sem esemény-utáni tabletta /újságban olvastuk, hogy a svédeknél középiskolában a tanárok osztogatják!/.
Volt pesszárium, gumi, hüvelytabletta és zselé, meg a jó öreg megszakított, már ha valakinek volt hozzá lelkiereje.
Meg volt szemérem, álszemérem, félelem, tartózkodás, stb.Nem volt kégli, hely és mód, sem gyakorlat.
Nem akarok panaszkodni, nincs is miért, de mindent nekünk kellett megtapasztalni, kikisérletezni, megszenvedni - de szép is volt!

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.08. 13:27:58

@vén betyár: Hát, ami az 1-2-es pontokat illeti, azok nekem is kimaradtak :) Se rendes felhomályosítás, se szexfilm (én nem akartam soha nézni).
Szemérem, álszemérem, tartózkodás? Ismerős. Hely? Mód? Gyakorlat?
Sztem én nem is a saját generációm tagja vagyok :)
Egyébiránt mindenki csak saját maga tudja kitapasztalni. És aki azt hiszi, h csak azért, mert 15 évesen már 10 partnere volt, tud vmit a szexről (sőt, mindent tud), az egyszerűen nem tud semmit ... Valszeg muszáj ahhoz életkorban is előrehaladni, nem csak partnerszámban :) Sőt, a partnerek száma sokkal kevésbé fontos, mint általában gondolják.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.05.28. 09:19:34

Meglepte mennyire tudatosan tervezi a megcsalást. A szerinte legocsmányabb dolgot.
Vágyakozás és tervek! És mindig minden másképp alakul!
És miért a másik? Nem is szex lesz?
süti beállítások módosítása