Elfutni nem volt olyan nehéz, de később Viki belegondolt abba, hogy mi minden történhetett volna. Márton látogatásai nem voltak túl sűrűk, és még csak kiszámíthatóak se, őt pedig olykor gyötörte a hiány, ha nem is annyira, mint sejthetőleg Zoltánt. Viki sajnálta a férfit, mert pontosan emlékezett arra a hosszú időszakra, amikor még úgy érezte, tudta, hogy egyetlen férfinak sem kell, és ez nem csak megalázó volt, hanem néha őrjítő is.

Mi változott meg benne annyira, hogy most könnyűszerrel szerezhetne partnert magának, és tetszik? Nem a teste lett más, hiszen azelőtt is nagyjából ugyanennyi volt a súlya, és sminkelni se sminkelte magát másképp. Elképesztőnek tűnt, hogy egyedül az önbizalma, a kisugárzása miatt változott meg minden, és amiről azelőtt úgy vélte, hogy senkit nem érdekelhet, most bizonyítottan nagyon is sokakat érdekelt.

Diogo szerint még mindig a tombolásnál tartott, bár ő nem érezte. hogy tombolna. Nem, sőt, kifejezetten visszafogott életet élt. Még a szex is kevés volt benne, sokkal kevesebb, mint szerette volna, és sokkal kevesebb, mint amennyit másokról feltételezett. Péter biztos nem sokáig marad nő nélkül. Például most ezt a vékony lányt szedte fel. Valószínűleg jóval több lányt láttak már vele, mint amennyi férfit az ő lakásába besétálni, mégsem jutna senkinek az eszébe, hogy Pétert bármilyen szempontból is erkölcstelennek vagy veszélyesnek ítélje.

Zoltán csak ott kísértett az agyában. Maga sem tudta, hogyan jutott erre, de egyszercsak azon kapta magát, hogy a férfival fantáziál. Folytatta a lépcsőházi jelenetet, csak egészen másképp. Visszapörgette a filmet addig, hogy a szórólapokat keresgélik a földön, és egészen más folytatást talált ki hozzá. Volt egy sötét ficak az egyik földszinti lakás mellett, oda húzta be a férfi. A falnak nyomta, és benyúlt a combjai közé. Az érintése határozott volt, és céltudatos, kicsit türelmetlen, ahogy egy kiéhezett hímhez illik.

A lány ujjai ott játszadoztak, ahová Zoltán ujjait képzelte.

- Fordulj meg - mondta a férfi a fantáziájában.

Viki megtette. Engedelmesen odakínálta a fenekét, és érezte, ahogy először a harisnyája gördül le térdig, majd a bugyija. Hűvös volt ehhez a meztelenséghez, de élvezte a kiszolgáltatottságot. Zoltán ezt akarta, egy kurvát, egy kapualjban. Hát, ezt kapja - persze csak képzeletben.

Viki hallotta a cipzár nyílását. A várakozás gyönyörűséges volt, tudni, hogy mindjárt megkapja, de nem tudni, milyen lesz. Úgyis olyannak képzeli, amilyennek akarja. Milyet is szeretne ezúttal? Kicsit húzta még az időt, de az ujjai nem pihentek. Olykor belemélyesztette az egyiket a hüvelyébe, hogy érezze a nedvességet. Igen, ez az illat, ettől őrülnek meg.

Végre megérintette. A férfi farka hirtelen csúszott belé. Mindketten felsóhajtottak. Viki úgy képzelte, Zoltán nem bírná sokáig, talán csak pár másodpercig. Szétrobbanna. Igen, ezt a vad közösülést, ezt akarta most, és az orgazmus pillanatainak hangjait. Aztán a sperma lassú szivárgását a puncijából. Mikor ehhez a momentumhoz ért, felkiáltott. Majdnem sikerült egyszerre.

Szinte kedve lett volna átkopogni a szomszédba, hogy elújságolja, mekkorát élvezett.

7 komment

Címkék: fantázia

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr493407247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mégsem én voltam? 2011.11.24. 22:12:07

Szomszéd fickó meg a szomszédban fantáziál Vikiről (vagy, ha ismét a brit tudósokat idézem, fele olyan valószínűséggel a feleségéről).

Mindenesetre jól elvannak :-))

(ui: Viki most már gyógyszert szed a történetben - vagy fantáziában védekezni sem kell?)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.11.25. 18:23:55

@Little.Bear: Lottóznom kéne, mert nagy összegben fogadtam volna rá, h megkérdezed a gumit. Fantáziában ki a fene használna? ;-)

Jó játék, ha 2 ember egymásról fantáziál...

mégsem én voltam? 2011.11.25. 19:39:50

@Gloria Mundi: Szakmai ártalom :-))

(Csak onnan gondoltam, hogy a regénybeli Viki idevágó anamnézisét ismerve, ha nem szed fogamzásgátlót, nem túl sokszor érezhette a "sperma lassú szivárgását", ahhoz őt túl óvatosnak írtad le.)

mégsem én voltam? 2011.11.28. 20:12:54

@Gloria Mundi: Én viszont most nem mernék fogadni, hogyan folytatod a történetedet. Ritkán szoktam eltalálni :-))

(a) Zoltán mégiscsak megkapja a haveri szexet
b) Márton kerül újra képbe
c) nagyot ugrunk, és újra Lisszabonban leszünk, Carlos és Viki újra - egymásratalálásáról értesülve)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.11.28. 22:17:58

@Little.Bear: Én elég sokmindennel fantáziáltam már, amit nem tapasztaltam konkrétan. De volt olyan, mikor António beléélvezett, ha emlékszel rá esetleg :-P

Miért, Márton kikerült a képből?

mégsem én voltam? 2011.11.28. 22:34:24

@Gloria Mundi: Antóniót direkt visszaolvastam, ezért írtam, amit. A történetet egyébként gyakran írtad úgy, hogy elég hihetetlen, hogy a védekezés bármilyen módon szóba kerül (mind Diogóval, mind a prágai kaland esetében Carlossal), úgyhogy nekem evidens lenne, hogy Viki felíratott valamit az orvosával.

Márton kicsit kikerült a képből az elmúlt pár posztban.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.06.07. 05:52:19

Ezt a játékot legalább a szomszédok nem tudják felróni.
Tippelni én sem tudok a folytatásra, de szívesen vennék egy új szereplőt Viki örömére.
süti beállítások módosítása