Márton aztán beszéltette Vikit is, és még mindig simogatta, fáradhatatlanul, mint akit egyáltalán nem zavar, hogy ennél több nem történik, nem próbált közeledni, még csak úgy sem, hogy a lány hátulról érezhesse az erekcióját, lehet, hogy nem is volt neki, semmi ilyesmi nem történt, valóban csak feküdtek az ágyban és beszélgettek, mintha már túl lennének a szeretkezésen, és nem előtte.

Viki belemelegedett a beszélgetésbe, csak néha futott át az agyán, hogy közben telik a drága idő, nem áll rendelkezésükre az egész nap, nem is tudja, pontosan hány órája van a tanárnak,és mit fog gondolni róla, ha ezt játssza tovább, ha nem mutat némi kezdeményezést, csak önző módon hagyja magát kényeztetni. De Mártont látszólag cseppet sem zavarta a helyzet, még talán szórakozott is magában azon, hogy Viki mennyire nehezen nyílik meg, kihívásnak tekintette tán, de az is érezhető volt, hogy nagyon élvezi magát a társalgást. Persze ahhoz, hogy szívélyesen elcseverésszenek, teljesen felesleges volt ágyba feküdni, meg kölcsönkérni egy lakást, ha a lakás valóban Márton egy barátjáé volt, mert nem igazán látszott rajta, ha laknak benne. Talán egy külön erre a célra fenntartott lakás volt? Viki nem kérdezte meg.

Azon kapta magát, hogy a szüleiről beszél, és a gyerekkoráról, olyasmiket mond el a férfinek, amiket még Diogo sem tudott, Péter sem, sőt, talán Katinak se mesélte soha, noha más-más okból hallgatta el előlük. Nem is igazán gondolt rá, hogy bárkinek el fogja mondani valaha. Apró részletek voltak, szinte jelentéktelenek, de Márton nagyon érzékenyen és megértéssel reagált rájuk. Miért volt képes minderről úgy beszélni, hogy még csak nem is látja a férfi arcát? Vagy talán épp azért tudott beszélni, mert nem kellett a szemébe néznie?

Hirtelen megváltoztatta a testhelyzetét, hasrafeküdt és Márton felé fordult. Szokatlanul közel volt hozzá az arca, nem találta egy kicsit se szépnek, de valahogy mégis szeretetreméltónak tűnt.

- Nagyon jó veled beszélgetni - mondta. 
- Én is élvezem.

Viki csak mosolygott. Márton megcsókolta. Aztán feltérdelt, és levette a melltartóját. Végigsimított a hátán. Ez a simogatás más volt, mint az eddigiek, a lány beleborzongott. Csókolgatni kezdte a hátát, a nyakát, de minden sietség nélkül. Vikinek hirtelen igen nagy kedve lett a szeretkezéshez, de ezt csak néhány, óvatos csípőmozdulattal jelezte. Fészkelődött egy kicsit, és várta, hogy Márton lehúzza róla a bugyit. Hiszen most ennek kellett következnie.

- Gyere, fordulj meg.

Tehát a klasszikus misszionárius póz. Viki engedelmeskedett, becsukta a szemét, várta a fejleményeket, nem mert vagy nem tudott kezdeményezni, ez most meghaladta a képességeit. Aztán mégse az történt, amit várt, vagyis képtelen volt meghatározni, hogy pontosan mi történt. Nem érzett szinte semmit, csak valami nyomást egész röviden, de azt nem, hogy a férfi beléhatolt volna. De nem sokkal később Márton felsóhajtott és mellé feküdt. Viki nem merte megkérdezni, hogy elélvezett-e. Várt. Egy ideig csönd volt, a lány kuncogott magában, befelé. Nem Mártonon, hanem önmagán. Vajon lehetséges az, hogy egy nő ne tudja, beléhatoltak-e vagy sem? Vagy ez teljességgel lehetetlen?

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr793105340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittleBear 2011.07.28. 06:47:59

Hát, nem egy szokványos légyott. Nem is értem...
(van valami személyes tapasztalatod, ami hasonlít ehhez a történethez?)

LittleBear 2011.07.28. 11:45:18

Nohát, megint lehet kommentelni?

Vikinek sokféle pasassal volt már dolga - ennek a beszélgetés a gyengéje?

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.07.28. 14:02:56

@LittleBear: Mikor nem lehetett kommentelni? Egy alkalomból ne ítélj, van, akinek az első nem szokott összejönni ...

LittleBear 2011.07.28. 17:53:20

@Carmesina: Másutt is panaszkodtak, valami baj volt a blog.hu-val napközben (sokszor nem mutatta a te blogodat sem).

Szolgálati Füldugó 2011.07.28. 20:02:48

Van ilyen. Maszturbáláshoz van szokva, kevés is elég neki. Az ilyentől menekülni kell.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.07.28. 20:14:35

@Szolgálati Füldugó: Hát, ebben hatalmasat tévedsz ... Lehet, h elmenekültél valaki elől, aki később nagy meglepetéseket okozhatott volna :-)

Szolgálati Füldugó 2011.07.28. 21:15:13

Az a baj, hogy nem menekültem el :(

LittleBear 2011.07.28. 22:10:12

@Carmesina: Lesz meglepetés? Kíváncsi vagyok...

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.07.29. 06:51:19

@Szolgálati Füldugó: Akkor viszont csak általánosítottál egy ember alapján. Mindannyian elkövetünk ilyesmit, de nem feltétlen helyes. :-)
Vannak olyan pasik, akiknek hozzá kell szokniuk egy nőhöz, mielőtt igazán jók lesznek az ágyban ...

@LittleBear: Meglepetés mindig van :-) Legalább is remélem :-)

LittleBear 2011.08.02. 23:27:08

@Carmesina: "Vannak olyan pasik, akiknek hozzá kell szokniuk egy nőhöz, mielőtt igazán jók lesznek az ágyban ..." - és ezt ezek a pasik tudják magukról? Akkor esetleg el kellene mondani, és az aktuális helyzetben nem hagyni Vikit az önmarcangolásban...

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.08.09. 05:58:39

@LittleBear: Hm, valószínűleg tudják, de sose tudják előre, hogy adott nőre adott szituban hogyan fognak reagálni. Erről beszélni baromi nehéz lehet, főleg egy alapban magabiztos pasinak, kell hozzá némi idő a kapcsolatban, aztán van, akivel sose fognak eljutni odáig, hogy összeszokjanak ...

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.09.10. 00:56:38

@Szolgálati Füldugó:

Nem menekülni kell, hanem szép lassan, gyöngéden és több lépcsőben át kell szoktatni a saját kezéről a tiédre. Majd a te kezedről más testrészeidre :-)

A menekülés gyávaság, a kihívásra adott válasz pedig jó mulatság, férfimunka :-)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.09.10. 11:28:30

@tiboru: Itt inkább női munka :-)
Nekem elég hihetetlen, hogy egy pasi a maszturbálást jobban szeresse, vagy azzal megelégedjen, ha más választása is van ...

LittleBear 2011.09.10. 12:19:01

@Carmesina: tudod, az önkielégítés az szex egy olyan emberrel, akit szeretek...

bocs :-))
süti beállítások módosítása