Majdnem egyszerre érkeztek a recepcióra, Diogo éppen a kulcsot kérte, mikor Viki befutott. A lánynak egész út alatt a Carlossal átélt két szeretkezés járt az eszében, és ahányszor felidézett egy-egy különösen izgató mozzanatot, fizikailag is reagált az emlékre. Ismerte már ezt az érzést, mikor az utórengések legalább olyan fontosak voltak, mint maga a főesemény ... De ezúttal nem merülhetett el az emlékeiben, nem hagyhatta, hogy Diogo bármit is megsejtsen az egészből. Szerencsére a férfi még a saját napjának hatása alatt állt, és ahogy észrevette Vikit, szinte azonnal mesélni kezdett a tárgyalások menetéről. Egyébként azt is közölte, hogy este kénytelen lesz az üzletfelekkel vacsorázni, de ha Vikinek kedve van, elviszi őt is. Nem munkáról lesz szó, és biztosan értékelni fogják, ha egy szép nő is van a társaságban.

Viki nemet intett. Akkor inkább kipiheni magát egyedül, a hotelszobában. Majd eszik valami könnyűt, egy szendvicset vagy egy salátát, aztán lefekszik, és tévézik. Diogo meglepődött egy kicsit, bár nem csinált ügyet az egészből, mosolygott, megértő volt, persze, Viki egész nap gyalogolt, műemlékeket nézett, biztos alaposan elfáradt. Ő se szívesen megy ezekkel a fafejekkel vacsorázni, de mivel az előző estét elbliccelte, muszáj. Nagy kár, mert sokkal szívesebben szeretkezne.

A lány kicsit megremegett ezt hallván. Mi lesz, ha Diogo megérzi rajta, hogy csak nemrég kelt ki egy másik férfi ágyából? De nem, ez képtelenség, nyilván nem érezheti. Ezért is zuhanyozott le, nehogy gyanút foghasson. Vagy ez a megérzés sokkal zsigeribb, és még csak különösebben jó szaglás se kell hozzá?

- Jót tett neked a városnézés, úgy látom - simogatta meg a lány arcát a férfi. - Nagyon csinos vagy ma este. Tényleg kár, hogy el kell mennem. De örülnék, ha ébren találnálak, ha megjövök.
- Ha elaludnék, kelts fel nyugodtan.
- Biztos vagy benne, hogy nem fogsz haragudni?
- Biztos nem vagyok benne, de valószínűnek tartom, hogy inkább örülök majd, nem haragszom. Talán addig alszom egy kicsit. Hogy jobban bírjam teljesíteni a parancsaidat.
- Tetszett a parancsteljesítéses játék?
- Nagyon.

Vikinek már a nyelve hegyén volt, hogy megkérdezze, vajon Otáviát is odaállítaná-e a falhoz leendő férje, de inkább hallgatott. Sejtette a választ.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr622899551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittleBear 2011.05.15. 15:09:48

Leticianover blogjával együtt téged is olvastalak az elmúlt hetekben.

Érdekes, jól megírt pikáns történet, és sokszor tényleg nagyon jól vissza tudod adni az érzések hangulatát (pl. Viki és az anyja viszonya).

Kíváncsi vagyok, hogyan fogod befejezni a sztorit. Ha a történetet nézzük, kizárt, hogy Otavia ne jöjjön rá (Carloson keresztül), hogy Diogo és Viki között van valami. Sajnálnám, ha a végén mindenki hoppon maradna, de benne van a pakliban.

Érdekel még, hogy tényleg létezik ilyen pasi, mint Diogo?

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.05.16. 11:22:24

@Precízke: Honnan kezdve olvastad el? Nem kis vállalkozás, ha az elejétől akarod, de sztem annyi időd meg türelmed nincs :-) De nagyon jólesik, hogy csatlakozol.

Miért lenne kizárt, h Otávia nem jön rá?

Létezik olyan pasi, mint Diogo - bár nem tudom, pontosan mire gondolsz, milyen pasi? Mi az, ami szted különleges vagy hihetetlen benne?

LittleBear 2011.05.16. 18:04:56

Hát, több szakaszban, és nem mindig minden szót elolvasva, de majdnem végigolvastam a regényedet. Többé-kevésbé összeállt a történet.

Szerintem Carlos és Otávia vannak olyan jó viszonyban, hogy Otávia megtudja ezt a kalandot, és aztán biztos benne lesz a bogár a fülében, hogy Viki mit csinált pont akkor Prágában. De a Te történeted, úgy alakítod, ahogy akarod...

Diogóról pedig: az érdekel, hogy létezik-e ennyire tudatos, figyelmes, kedves, érzéki pasi, aki ilyen könnyen tud váltani, és nem lesz érzelmileg érintett.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.05.16. 18:32:50

@Precízke: Riszpekt :-)

Olykor engem is meglepnek a szereplők ... Szóval nem kizárt, hogy Carlos beszámol Otáviának, de onnan nézve sztem Bp és Prága nincs olyan messze, nem feltétlen kombinálja össze O. a két dolgot. Vagy Carlos direkt nem mondja el neki ...

Diogo: igen, létezik ilyen. Érzelmileg érintett, csak nem beleszeretős módon. Persze őt is elkaphatja a gépszíj.
Egyébként tetszik? Már a karakter ...

LittleBear 2011.05.16. 19:53:49

@Carmesina: Hogy tetszik-e Diogo karaktere? Nagyon szimpatikus az önállósága, a felnőttsége, a hivatástudata, és hogy ha rászánja magát a hűségre, egy nő teljesen rábízhatja magát. (Néha én is ábrándozok ilyen férjről, aki sok mindent elintéz helyettem :-)) férjuram mellett sok mindenben nekem kell "felnőttnek" lennem, de őt meg így fogadtam el és így szeretem.)
Diogo csapodársága, a hűtlensége viszont nem tetszik. Benne soha senki nem bízhat meg, hogy nem csalja meg alkalomadtán. Persze, van akinek ez nem fontos...

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2011.05.16. 21:11:48

@Precízke: Hát, sajna a fajtája nem szánja rá magát a hűségre ... Vagy nem bírja nagyon sokáig, ha megteszi is. Senki se lehet tökéletes :-)

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.06.04. 14:10:47

Hölgyeim! Arra nem gondoltatok, ha nem ilyen lenne akkor nem ilyen lenne?
Mit értek ezen? Ha nem lett volna sok nővel dolga akkor nem tudna így váltani, irányítani, szeretni, szeretkezni! A gyakorlat teszi olyanná amilyen!!! Az abszolút hűséges honnét szerezne ennyi tudást?
süti beállítások módosítása