Carlosék szállása a központban volt. Nem messze a sétáló utcától, ahol a forralt bort vették. Viki pedig hagyta magát. Megmondta, hogy hatra vissza kell mennie a buszpályaudvarra, de addig ráér, és nem tiltakozott az ellen, hogy Carlos a szállásra vigye. Ott volt előttük a délután. Mindketten tudták, mit fognak tenni, és tán mindketten tisztában voltak azzal is, hogy jobb volna, ha nem tennék meg. Közös jövő sehol, még csak az ismétlés lehetősége sem, a háromezer kilométer holnaptól ismét ott lesz köztük. De nem beszéltek erről. Bele akartak feledkezni egymás testébe.

Háromcsillagos szálloda, négyágyas szoba, persze Carlos tuna-társai nem tartózkodtak a szálláson, de Viki felvetette, hogy mi lesz, ha megérkeznek. Mert bármikor eszükbe juthat visszajönni. A fiú megvonta a vállát.

- Akkor majd észreveszik, hogy be van zárva az ajtó. Túlélik. Aki élt már kollégiumban, tudja, hogy működik ez. Ne törődj vele. Ne törődj semmivel.

Sietősen kapkodták le egymásról a ruhát. Viki nem is értette, alig néhány óra telt el azóta, hogy jót szeretkezett Diogóval, most mitől kívánja annyira megint? Belejátszik ebbe az egészbe az is, hogy perverznek érzi a helyzetet? Hogy most megcsalja Diogót, akit nem lehet megcsalni, hiszen soha nem is tartott igényt hűségre, de ezt az aktust nem vallhatja be neki? Tehát valahol mégiscsak megcsalja? Ugyanakkor Carlost is becsapja, noha a fiú semmit nem várhat tőle, ő semmit nem ígért neki? De Diogóról soha nem szerezhet tudomást ...

"Csak a testem tud őszinte lenni" - gondolta Viki, miközben a melltartó is lekerült róla. A szobát meglepően jól fűtötték, nem borzongtak meztelenül sem. Carlos szinte lelökte Vikit az egyik egyszemélyes ágyra, amely valószínűleg az övé lehetett, de nem vette le az alsóját, inkább Viki bugyiját húzta le, és szétfeszítette a lány lábait.

- Hadd szívjam be az illatát.

Viki csodálkozott rajta, hogy Carlos ebben a pillanatban ezzel, a korábban nem sok sikert aratott dologgal próbálkozik, pedig neki csak egyetlen vágya volt: jó mélyen magába fogadni. De erre még várnia kellett. Nocsak, ő is változtatott a technikáján?

- Imádom az illatodat, Vick.

A lány érezte a fiú leheletét a csiklóján, aztán a nyelvét is, igen, valamennyit változott a technikája, az ujjait is használta, ezzel kifejezetten jobb hatást ért el. Hát lehet ilyenkor nem arra a lányra gondolni, aki megtanította rá, hogyan csinálja jobban? És lehet nem hálásnak lenni neki? Ami Otáviánál elég volt, az Vikinél nem - és a jelek szerint az új barátnőnél sem. Carlos pedig hajlandó volt tanulni. Csak Viki nem merte volna akkoriban mondani, mit szeretne. Hisz tulajdonképp nem is tudta, mit szeretne. Vagyis hála Diogónak ... Már megint Diogóra kell gondolnia. És hálával!

Talán Carlost is meglepte, mikor Viki úgy helyezkedett, hogy a fiú folytathassa, amit elkezdett, de ő is hozzáférhessen a farkához. Sose volt a szájában, és sose gondolta, hogy egyszer még alkalma lesz rá. Mennyire más, mint a másik kettőé. Mégis mennyire élvezetes kényeztetni ezt is. Tehát tudnak ők másképp is szeretkezni, mint azelőtt. És pont annak köszönhetően, amit időközben tanultak.

- Csodálatosan csinálod - nyögte Carlos. - Nem fogom bírni.

De Viki nem akarta, hogy a szájába élvezzen, ezt eddig csak Diogónak engedte meg, és valami miatt nem szerette volna, ha így alakul ez az egyetlen találkozás Carlos és közte. Nem, neki nem akarta úgy alávetni magát.

- Gyere, szeretnélek magamban érezni végre - suttogta, és Carlos engedelmeskedett. Misszionárius pózban hatolt belé, a lábait a nyakába tette, hogy minél mélyebbre sikerüljön jutnia. Viki régi ismerősként fogadta az érzést, nagyon jólesett neki, de nem sikongatott úgy, mint mikor Diogóval szeretkezett, az ingerek máshol keletkeztek, emiatt ő is kevésbé volt hangos. Aztán Carlos elélvezett. Szótlanul feküdtek egymásba fonódva az egyszemélyes ágyon.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr712854458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása