Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Viktória korán ébredt, odakint még egészen sötét volt. Először azt se tudta, milyen nap lehet. Aztán eszébe jutott: 1995 van, november, és szombat reggel. Az oldalára fordult. Nem egyedül feküdt az ágyban. Nem akarta felébreszteni Pétert, de úgy érezte, képtelen fekve maradni. A fürdőszoba mellett elhaladva felvette megszokott kék köpenyét. Fűtötték a lakást, de a konyhában meglehetősen hűvös volt.

Úgy döntött, főz egy teát, mert még egyszer, nyugodtan át akarta olvasni Diogo levelét. Tulajdonképpen a levél miatt jött fel Péterhez, aztán szokás szerint egymásnak estek. Mint majdnem minden hétvégén. Előző este szerencsére nem volt filmklub, így nem kellett megvárniuk, míg az utolsó vendég is elmegy. Többször is szeretkeztek, és Péter kemény stílusának köszönhetően Vikinek sajgott a combja, de ez a sajgás fölöttébb élvezetes volt, főleg, ha arra gondolt, hogy mennyire élvezte magát az aktust, amíg tartott. No, meg a köztes időt, amely sosem telt tiszta henyéléssel, noha Viki próbálta rávezetni a fiút, hogy pusztán csak elfeküdni, semmit nem csinálni és beszélgetni két menet közben mennyire kellemes tud lenni.

Diogo levele. Viki két hete írt neki egy terjedelmes irományt, tele kérdésekkel, bizalmas vallomásokkal. A férfi válasza is meglehetősen hosszúra sikerült. A lány már a betűk látványát is élvezte, lendületes, kiforrott írás, néhol egy-egy helyesírási hiba … Ezeken mosolygott, mindig ugyanazok a hibák voltak, mintha hozzátartoznának Diogo személyiségéhez. Előző este Péter nem hagyott időt Vikinek, hogy rendesen elolvassa a levelet, tényleg csak felületesen futotta át, pusztán a lényegi információk maradtak meg benne.

A férfi tavasszal feleségül veszi Otáviát. Noha minden portugál augusztusban esküszik, nekik eszük ágában sincs követni ezt a divatot. Otávia fő témája már most az esküvő és a lakodalom, noha még rengeteg idő van hátra, pedig Diogo szerint nem lehet bonyolultabb egy ilyen rendezvény megszervezése, mint a részvénytársaság éves rendes közgyűlésének összehívása. De egy akkora és olyan családról lévén szó, mint Otáviáéké, szó sem lehet csendes szertartásról, sem polgári esküvőről, pedig neki, a vőlegénynek (hú, már a szótól is kiveri a víz) bőven megfelelne a lehető legegyszerűbb megoldás. Ez azonban senkit nem érdekel a hangadók közül, akik persze mind nőneműek. De Viki úgyis ismeri a szereplők nagy részét.

A közép-európai leányvállalatot valaki más fogja irányítani, akit Diogo sem ismer személyesen, de jó szakember hírében áll. A felesége orosz, és emiatt azt gondolják a fejesek, hogy ő is ért valamit a régióhoz, Lisszabonból vagy Portoból nézve  az, hogy valaki magyar, orosz vagy cseh, tulajdonképpen mindegy. De legalább Budapesten lesz a központ. Diogo nagyon jókat hallott Viki munkájáról, csak így tovább, a próbaidő lassan lejár, akkor felveszik határozatlan időre, az mégiscsak kellemesebb érzés, nem kell aggódnia az anyagi helyzetéért.

A Régi Tornyok Városában mindenki jól van, Carlos már bemutatta a fél településnek az új barátnőjét, egy szociológus lányt, de Diogo nem látta, csak hallott róla, Otáviától, persze, aki szerint a kiscsaj messze elmarad Vikitől minden tekintetben, se nem olyan csinos, se nem olyan okos, bár legalább tökéletes a portugál kiejtése. (Ez utóbbit nem Otávia mondta, hanem Diogo teszi hozzá, gonoszkodva.) A férfi aztán kitért Viki beszámolójára.

„Örülök, hogy sokat szerelmeskedsz Péterrel, kislány, még akkor is, ha azt írod, hogy ez nem az a fajta kapcsolat, amelyre vágytál. Majd annak is eljön az ideje, ne siess sehová. Hidd el, hogy bőven van időd, és sokkal jobban jársz, ha nem kötöd le magad már most. Biztos vagyok benne, hogy ez a srác jót tesz neked, noha nem szerelmes beléd, a leírásod alapján barátként viselkedik, és nem csak a szex érdekli, hanem te mint ember is, szerintem tartsd meg, és élvezd ki mindazt, amit adni tud és akar. Aztán alakul, ahogy alakul. Soha semmiről nem lehet tudni az elején, mi lesz belőle.”

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr572575217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vén betyár 2011.01.12. 15:03:03

Diogo nemcsak tapasztalt, de bölcs ember is.Érdemes hallgatni rá, megfogadni a tanácsait.Azok egyike, akik megváltoztatták Viki személyiségét, életét.
süti beállítások módosítása