A csókolózás megint felizgatta mindkettejüket. Kóstolgatták egymást, Diogón érződött az enyhe cigarettaszag, de nem volt zavaró, főleg, ahogy a bőre illatával keveredett, valami egészen érdekes kombinációt alkotott, amely kifejezetten kellemesnek, sőt, nagyon férfiasnak tűnt Viki számára. Ezúttal még jobban kívánta, mint az első alkalommal, sokkal aktívabb is volt, nem csupán fogadta a cirógatást, hanem viszonozta, sőt, kezdeményezte is.


Eddig nem szentelt igazán figyelmet a férfiak nemiszervének. Még Carlos esetében se nagyon, legfeljebb az előjáték során simogatta, de ez sosem tartott sokáig. Az első alkalmat kivéve, mikor Carlos így ment el, többé nem gyakorolták ezt a módot. Lehet, hogy a fiú hosszú szüzessége alatt beleunt abba, hogy csak ez történhet vele, és ki akarta használni az új lehetőségeket. Túl rövid ideig voltak együtt ahhoz, hogy ez kiderülhessen. Az viszont tény, hogy Viki orálisan sem őt, sem Antóniót nem izgatta soha. Vagyis életében nem volt még farok a szájában.

A különös az volt, hogy eddig nem is vágyott rá, hogy megtapasztalhassa. És nem értette, hogy most miért érzi úgy, hogy muszáj, mindennél jobban kívánja közelebbről megismerni Diogo nemiszervét. Először csak óvatosan nyúlt hozzá, gyengéden simogatta, próbálta kitapogatni a formáját, a méretét. Meglepte, hogy mekkora különbségek vannak a három férfi közt, akiket ebben az értelemben megismert. Vagy az ő éretlensége is belejátszott abba, hogy csak most kezd ráébredni ennek az egésznek a jelentőségére?

A férfi farkának simogatása meglepő módon felizgatta. Mert eszébe juttatta, milyen élvezetes, amikor a hüvelyében mozog. Diogo valami olyat mormogott, hogy nagyon finoman csinálja. Közben ő is simogatta a lány punciját. De Viki jobban hozzá akart férni kíváncsisága tárgyához. Milyen lehet bekapni? Milyen lehet csókolgatni? Magát az elképzelést is szégyenletesnek érezte, és annál csábítóbbnak, minél szégyenletesebbnek.

Aztán elhatározta, hogy kipróbálja. Úgy helyezkedett, hogy hozzáférjen a férfi öléhez. Diogónak is igazítania kellett a testhelyzetén, hogy a lány ezt kényelmesen megtehesse.

- A puncidat azért ne vidd el – szólt rá.

Ott volt a keményen meredező farok a szeme előtt, a vérvörös, gyönyörű makkal, amely valóban étvágygerjesztőnek tűnt. Először csak végignyalta, a nyelvét táncoltatta rajta. A hímvessző felágaskodott. Mintha követni akarná az őt kényeztető szájat. Közben Diogo legalább két ujjal izgatta a lányt, mintha kézzel akarná birtokba venni. Valamit nagyon eltalált éppen. Viki nem tudta, hogy koncentrálhatna egyszerre a hímvesszőre, és a saját gyönyörére, pedig szerette volna kombinálni a kettőt. Ha nagyon mozog, akkor viszont Diogo ujjai vándorolnak el arról a helyről, amelynek nyomogatása olyan élvezetes.

- Ott, még, pontosan ott, csináld erősebben! – suttogta, aztán egészen bekapta a makkot. Szinte teljesen kitöltötte a száját. Ez eddig rendben, gondolta, de most mit kéne még csinálnom? Kapjam be jobban? Vagy eresszem el egy kicsit? Nyalogassam? Útban voltak a saját fogai is. Diogo kicsit felszisszent, mikor akaratlanul megharapta.
- Ne haragudj – kért bocsánatot Viki –, nagyon fájt?
- Nem vészes. De ne harapdáld.
- Rendben.

Közben a két ujj ott, a hüvelyben egy milliméternyit arrébb csúszott, és ezzel a gyönyörérzet is csökkent. De Viki nem szólt, inkább a faroknak szentelte magát. Kóstolgatta, becézte. Szépnek találta.

- Kéred a puncidba? – kérdezte végül Diogo. – Mondd, hogy szeretnéd-e, ha megdugnálak.
- Szeretném – mosolygott Viki.
- Akarnod kell.
- Akarom.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr742158578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csuri / Bariildi 2010.08.05. 12:17:11

Akármi legyek, ha nem jobb mint egy lányoknak szóló kézikönyv :))
Én csak gratulálni tudok hozzá, hogy Carmesina ezt ilyen érzékletesen, és őszintén leírja, a többi erotikus jelenthez hasonlóan erről is az jut eszembe, hogy teljesen életszerű.
Márpedig az ún. lányregényekben pont ez az, ami szokatlan. Ott mindig mindenki csak szerelemből szeretkezik, és mert így tesz, ebből automatikusan következik az is, hogy halomra élvez :)
Ha valaki azon nő fel, és komolyan is veszi, könnyen előfordulhat hogy saját magát csököttnek tartja majd....
Carmesinának van bátorsága nem a lila ködöt megírni, hanem valami életszagúbbat.
Brávó!!!

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.08.05. 18:37:06

@Csuri / Bariildi: Eppen ezen bosszankodva kezdtem bele a regenybe. Mert van ugyan vad feminista erotikaabrazolas, itt, a blog.hun-n is nyomulnak, de attol sokak idegenkednek. Hallottam, h a Facebook-on volt vmi tiltas is, mert pornografiakent ertelmeztek ... Jo lenne vmi közeput a rozsaszin szerelmes regeny es a vadfeminista naturalizmus között.

Strici · http://birkanep.blog.hu 2010.08.06. 12:31:43

Ez tényleg szép és emberi. Gratulálok!

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.05.31. 17:28:22

Hű ez ütős volt! Nyílt, őszinte és izgató! Valóságosan is átélhető.
Nem lány regény mint a bevezető is említi!
süti beállítások módosítása