Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Beléptek a szobába, a férfi lepakolt. Viki hanyatt vágódott az ágyon. Diogo kiment a mosdóba. Lehet, hogy lezuhanyozik? Lehet, hogy elvárja Vikitől is? Ki tudja, elképzelhető, hogy nála ez a szabály. Különben is megizzadtak egy kicsit. Viki kivárt. Kényelmesen elnyújtózott a hűvös ágyneműn, amelynek tapintása nagyon jólesett. Lehet, hogy alszunk egyet. Nem bánom, akkor aludjunk.


Diogo visszajött. Nem zuhanyozott le. Még nadrágban és pólóban volt, de mindjárt el is kezdett vetkőzni. Viki egy kicsit odalesett. A férfi nem volt épp modell alkat, de látszott rajta, hogy sportol. Testszőrzete nem volt dús, és persze fekete sem, mint a portugáloké általában, inkább világos. Törzséhez képest a lába kicsit rövidebbnek tűnt, mint az ideális, talán ezért keltette azt a benyomást, hogy két lábbal áll a földön. Carlosnál kicsit testesebb volt, nem az a nyúlánk, vékony, inas típus. Talán leginkább Sérgióhoz hasonlított, csak magasabb változatban.

Alsógatyában heveredett Viki mellé, aki azt a piros nyáriruhát vette fel aznap, amelyben Carlost ismerte meg. Csinos akart lenni, és ennél csinosabb holmija nem akadt. A hotelben olyan gyönyörűen kivasalták, ahogy ő maga sosem tudta volna. Most az eszébe jutott, hogy nem lenne jó összegyűrni … De mégsem akart egyedül nekiállni vetkőzni.

- Mintha túl sok ruha lenne rajtad – állapította meg Diogo. – Nézzük csak, kis gombok … Rafinált. Szépen megszabadítalak tőle. Igazán csinos, de most útban van.

Viki nem válaszolt, csak hagyta, hogy Diogo szétnyissa a ruháját.

- Te készültél – mosolyodott el a férfi. – A fehérneműd árulkodik. Tudtad, hogy meg fogom nézni.
- Gondolod? Miért ne hordhatnék mindig szexi fehérneműt?
- Piros csipkéset? Miért is ne? Ha te mondod … Csak vitatkozni ne kelljen veled. Abból elég volt az ebédnél.

Viki válaszolt volna, de Diogo csókja megakadályozta benne. Aztán már nem is akart válaszolni. Valahogy leügyeskedte a ruháját, a férfi egy kézzel kinyitotta a melltartóját, mint aki nagyon begyakorolta már ezt a műveletet. Igen, gyakorlott és magabiztos volt. A simogatása is olyan jellegű, amelyből érződött a tapasztalat, és a kísérletező kedv. Nem teljes tenyérrel simogatott, hanem alig érintve, mint aki ízelítőt ad egy-egy ingerből, hogy aztán megfossza tőle a nőt.

Vikinek megint Sérgio jutott eszébe. Volt bennük valami közös, csak Diogo dörzsöltebbnek tűnt, érettebbnek. Viki persze nem tudhatta, mi lett volna, ha Sérgiót akkor nem tartják vissza bizonyos megfontolások. Ha valóban szeretkeznek. De ő is nagyon más volt akkor, kiszolgáltatottabb, és teljesen tapasztalatlan.

Aztán lassan kiderült, hogy még mindig teljesen tapasztalatlan. Legalábbis Diogóhoz képest. A férfi kiforgatta önmagából, sokkal inkább, mint Carlos, aki az első, eredménytelen próbálkozás után sosem tért vissza például a nyalásra, de úgy általában sem pazarolt sok időt az előjátéknak nevezett élvezetekre.  Szeretkezéseiket viszonylag kevés simogatás és csókolózás előzte meg, a lényeg mindig maga az aktus volt, és ha Carlos egyszer elkezdte, egészen az elélvezésig meg nem szakította volna a folyamatot, például azért, hogy közbeiktasson valami mást. Ha izgatta is egy kicsit kézzel Viki csiklóját, nem vitte túlzásba, inkább csak úgy tessék-lássék művelte.

A szeretkezések azonban frenetikusak tudtak lenni, mert Vikinek nagyon jólesett, amikor Carlos benne volt, csak soha nem élvezett el tőle. Sem a szeretkezés folyamán, sem azt követően, saját kezűleg. Még mindig illetlennek és bántónak tartotta volna, ha mond valamit. Ha bármiféle kritikát gyakorol. Az meg eszébe sem jutott, hogy megmutathatná a fiúnak, hogyan csinálhatja eredményesen. Ezért kielégületlen is maradt. Rövid együttélésük alatt nem volt alkalma maszturbálni. Úgyhogy különösképpen csak a szakítás után élvezett el újra.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr862126002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabor4x 2010.07.22. 12:53:54

Most kell megtudnunk, hogy Carlos ilyen önző volt a szexben? Akkor már érthető, hogy Viki annyira nem bánkódott utána. Egy dolgot viszont nem értek. Ha Otávia volt Carlos előző barátnője, róla nehezen tudom elképzelni, hogy ennyiben hagyta a dolgot, és nem tanította meg Carlost, hogyan kell bánni egy nővel. Vagy Otavia sem akkora szám, mint aminek mutatja magát?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.07.22. 13:02:44

@gabor4x: Otávia megtanította Carlost arra, ami NEKI jólesett. Ha neki másképp esett jól ... Vikinek nem jött be Carlos első orális próbálkozása, és C. valszeg elkönyvelte, h ezzel nem érdemes vesződni. Ha tovább tart a kapcsolat, tán változott volna ez is. De Vikinek meg kell tanulnia, h ki lehet mondani, mit szeretne. Persze ehhez az az előzetes tudás se árt, h már megtapasztalta, mi lehet jó.

gabor4x 2010.07.22. 15:32:36

@Gloria Mundi: Ja, ilyen egyszerű? :D(Legalábbis Otávia vonatkozásában.)

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.07.26. 13:48:20

ne haragudj hogy ide irok, de sajnos kulonbozo okokbol privatta kellett tiltsam a blogom. :(

ha van aki olvasta/szeretne olvasni, kerhet meghivot a forandring_pszt@yahoo.com cimen.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.05.31. 16:29:32

A leltár meg volt. Mehetünk tovább. Vissza a jelenbe!
süti beállítások módosítása