Diogo kilencre jött, bordó Volkswagenje volt, biztos céges autó. Nem szállt ki, nem is parkolt le igazán, csak lassított, és Viki behuppant mellé. A szoknyája combközépig felhúzódott. De nem törődött vele. A férfi felé fordult és megpuszilta kétfelől.

Diogo idősebb volt, mint gondolta, negyven felé. Világos hajú, illetve inkább őszes, a szeme valami hihetetlenül kék. Meglehetősen nagy orra volt, de jól állt neki. Első látásra nem tűnt jóképűnek, mégis volt benne valami vonzó. Néhány pillanatig csak nézték egymást, fürkészően, aztán a férfi elmosolyodott. Nagyon kellemes mosollyal.

– Kérsz egy cukorkát?
– Köszönöm, nem – felelte Viki. Meleg volt ennek a pasinak a közelében, valami világosság, nyugalom. Az autó újnak tűnt az illata alapján. Látszott, hogy se állatokat, se gyerekeket nem szoktak benne szállítani. Se téglát, se bútort.

– Köszönöm, hogy eljöttél értem. Nagyon kedves tőled.

Diogo gázt adott.

Puhán gurult ki az utcából a kocsi, egészen más képet nyújtott így a városrész, mint gyalogosan. Viki úgy érezte magát, mint valami luxusnő, akit drága étterembe visznek.

– Eszméletlen csinos lány vagy, tudod? – kérdezte Diogo, amikor megálltak az első piros lámpánál.

Viki nem tudta, mit feleljen. Otávia kedvese ki akar kezdeni vele, vagy ez az alapstílusa?

– Biztos hallottad már párszor – folytatta a férfi. – Nunes mérnökkel könnyebb dolgod lesz, mint gondoltam. Imádja a csinos nőket.
– Otáviát is ismeri?

Diogo nevetett.

– Hát persze. Találkozott már vele.
– És nem próbálkozott nála?
– Ki tudja ...
– Miért, téged nem is zavarna?
– Otávia meg tudja védeni magát. Hiszen ismered. Még engem is úgy utasítgat, mint a kiskutyáját.
– Mert hagyod magad. Nyilván.

Diogo oldalra pillantott.

– Hagyom, amíg kedvem tartja.
– És most épp kedved tartja?
– Most még igen. Főleg, ha ilyen kellemes feladatokat oszt rám, mint hogy téged furikázzalak.

Viki mosolygott. Tetszett neki ez a nyílt, leplezetlen udvarlás, bár esze ágában sem volt komolyan venni. De ebben a pillanatban semmi nem eshetett volna jobban.

Ismét piros lámpánál álltak, a férfi keze hirtelen elindult Viki lába felé, a lány már-már azt hitte, hogy megfogja a bal combját, mely valósággal kínálta magát a fekete nylonharisnyában, de Diogo a kesztyűtartót nyitotta csak ki. Kivett belőle egy újabb csomag cukrot.

– Kinyitnád? – kérdezte. – Most próbálok leszokni a cigiről, és egész nap ezt a szart szopogatom.

Tényleg nem azért csinálta ezt a műveletet, hogy éreztesse, bármikor megfoghatja Viki combját, ha akarja? És azt szeretné, ha Viki akarná? A lány kénytelen volt bevallani magának, hogy akarja. Carlos nem tűnt el a gondolataiból, szomorú volt miatta, és szerelmes belé. De Diogo kisugárzásának nem tudott ellenállni. Kibontotta a cukorkás dobozt a műanyag csomagolásból.

– Adnál egyet a számba? – kérdezte a férfi.

Viki nem válaszolt, csak kivett egy szemet és két ujja közé csippentve a férfi szájába helyezte a sárga színű cukorkát. Közben megfigyelhette, milyen szép vonalú ez a száj. Bevett egy cukrot ő is. Élvezettel szopogatta. Hirtelen rátört az éhség, az éhség és a kívánás. Sóvár vágyat érzett, hogy a férfi hozzáérjen.

Becsukta a szemét és hátradőlt az ülésben. Percekre elfelejtette, hogy miért is ül abban az autóban és hová tart. Egy munkamegbeszélésre. Ahol észnél kell lennie.

– Nagyon ideges vagy? – kérdezte Diogo.
– Nem. Vagyis igen. Nem tudom.

Viki kinyitotta a szemét és ránézett.

– Ne idegeskedj. Nincs semmi vesztenivalód. Nekik van szükségük rád, nem fordítva.

A férfi könnyen megérintette a kezét, a lány erre összerezzent.

– Mi a baj?
– Semmi.
– Kellemetlen neked, ha hozzádérek?
– Nem. Csak váratlan volt.

Megint piros lámpánál álltak. Diogo Viki felé fordult.

– Nem akarsz rámnézni?

A lány a szemébe nézett. A torkában dobogott a szíve. Egyre jobban vonzotta a férfi, pedig még alig pár perce ült mellette. És tudta, hogy nem szabad belemennie ebbe a játékba. Sebezhető volt, kiéhezett. Labilis.

Diogo kisimított egy tincset a lány homlokából.

Aztán egyesbe váltott és gázt adott.

– Ha nem akarod, nem érek hozzád.

Viki felsóhajtott. Erre mi a fenét lehet mondani? Dehogynem akarja. Nehogy megint a Sérgio-féle játékot kelljen játszania!

Nem válaszolt.

A férfi nem erőltette a dolgot. Másról kezdett beszélni, a cégről, Nunes mérnökről, a tenderről. Viki kicsit fellélegzett, és egy kicsit csalódottnak is érezte magát. De megpróbált figyelni.

22 komment

Címkék: vonzás

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr562009487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.05.28. 08:45:57

Hát, két napi éhezés után másfelé kacsingatni - van valami karlovics riherongy teóriájában.
Arra meg nem ér mindig hivatkozni, hogy "de akkor épp szakításban voltunk".

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 09:12:14

@21 hónap: Tudtam, h ez neked nem fog tetszeni :) Egyelőre csak Viki gondolataiba látunk bele, azért nem illik senkit megkövezni :P

rozsdafarku 2010.05.28. 09:24:39

Kutyaharapást szőrivel!

Osvaldo Cavandoli 2010.05.28. 10:22:49

Ha összeesküvés elméleteket akarnék gyártani, akkor arra gondolnék, hogy Otavia mégsem egy csupa jószándék csaj. Elképzelhető, hogy ő küldte Vikire Diogo-t, hogy kikezdjen vele. Viki labilis állapota sebezhetővé is teszi. Ha Viki elgyengül, akkor Otavia visszaszerezheti Carlost. Elképzelhető, hogy Otavia-nak elég volt a próbálgatásokból és vissza akar térni egy biztos ponthoz, aki nem más, mint Carlos. Emellett eljátszhatja Carlosnak a szintén megcsaltat és egymás karjaiban vigasztalódhatnak. Viki története pedig tovább folytatódhat, hiszen úgy tűnik, hogy Diogo egy olyan egyedülálló faszi, akinek korántsem a lehorgonyozás a lételeme. Persze az is lehet, hogy házas is, csak jól titkolja. Talán Otavia is erre jött rá és ezért lépne vissza Carloshoz.

Na nem bonyolítom tovább :-)) Elnézést, ha belebeszélek, de eddig nem vettétek rossz néven.

Osvaldo Cavandoli 2010.05.28. 10:30:46

Elovastam a fejezetet mégegyszer.
Igen, Viki egyértelműen sebezhető és ezt Diogo pontosan tudja. Csak addig a pontig ment el, hogy biztos legyen benne. Innentől már csak az alkalmon múlik minden.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.05.28. 10:47:13

@Osvaldo Cavandoli: mondok jobbat: Diogo csak egy haver, aki a kaland kedvéért részt vesz Otávia játékában.
Otávia tudja karlovicstól, hogy mekkora riherongy a lány, hogy képes egy elfásult kapcsolatot semmibe venni, erre építve pedig szépen visszahozza magának a kispacit.
Diogo meg már csak azért is kipróbálná Vikit, mert szőke, és olyan még nem volt.

vén betyár 2010.05.28. 13:07:53

Sóvár vágyat érzett, hogy a férfi hozzáérjen.
Kellemetlen neked, ha hozzádérek?
– Nem. Csak váratlan volt.
Szegény kislány egészen össze van zavarodva, de nem is csoda.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 14:31:32

@Osvaldo Cavandoli: Jópofa konteo, látom, teljesen fertőzött vagy :) De Otávia miért nem startolt rá Carlosra még Viki felbukkanása előtt? Vagy csak most ébredt rá, h van komoly vetélytársa, és itt az ideje teperni egy kicsit?
@21 hónap: Most mért riherongy vki, aki életében 2 pasival szexelt? Azért ehhez sztem kicsit nagyobb aktivitás kell ... Ha pedig Carlos kirúgta, akkor szabad préda. Akit itt nem szabad kettejük közül, az Diogo.
@vén betyár: Te mindig megértő vagy :)

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.05.28. 15:52:56

@Gloria Mundi: Nem attól, hogy kettővel, hanem attól, hogy három hónapon belül a harmadikkal kacérkodik.
Nekem csak az a fura, hogy kirúgja élete szerelme, és két napra rá már másikat kíván. Ilyenkor azért le szokik futni egy nagyobb lelki gyászfolyamat - vagy tévednék?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.28. 16:43:59

@21 hónap: Nézd, ha vki sokáig várt a pasizásra, lehet, h egyszercsak belehúz :P
Carlos esetleg nem is élete szerelme.
A gyászfolyamat igaz lehet, de nem voltak ők annyi ideig együtt, másrészt pedig attól, h vkibe szerelmes vagy, még kívánhatsz egy másik pasit. Ahogy rozsdafarku írja, kutyaharapást ...

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.05.29. 22:05:07

@Gloria Mundi: lehet. De mondta valaki, hogy vége? Vagy csak Vikinek egyszerűbb átpasszolni a felelősséget az eltűnt karlovicsra? Mi van, ha csak mérgében lement egy sörért, aztán a kenyeres teherautó elcsapta, épp a kórházban legozzák össze a hozzáértők, míg ő azon fantáziál, hogy diégónak mekkora az ácscerkája...
Valahogy kicsit furcsa nekem a helyzet, hogy egész életében szendeszűz életet élt Pesten, Katit elítélte a sok kavarás miatt, aztán megérkezik Portugáliába, és hirtelen ország-város-fiú-lányt játszik.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.30. 00:21:11

@21 hónap: Ha Carlosnak ilyen baja lenne, arról Josué nyilván tudna, és értesítené Vikit. Sőt, Otávia is tudna róla.
Szóval, ez nem túl valószínű.
Lehet, h furcsa, de az emberek olykor furcsák. És mondom, ezek egyelőre a gondolatai. Egyébként nem lehet, h Katit inkább irigyelte, mint elítélte? Vagy azóta ekkorát fordult vele a világ :P

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.05.30. 08:38:15

@21 hónap: Vikiről beszélünk :) Kati bizonyos tulajdonságai idegesítették, de volt, amit irigyelt. Egyébként sokszor fakad a bazinagy "erkölcsösség" abból, h vkinek nincs módja vagy bátorsága "erkölcstelennek" lenni. Azért az időzőjel, mert az erkölcs nem keverendő a szexuálerkölccsel, noha köznapi értelemben legtöbbször így használjuk.

pincze 2010.05.30. 11:49:38

Határozatlan Viki , a kapcsolatok végére ezért nem teszi ki a pontot, ami sokszor egyszerűbbé tette volna az ő helyzetét is . Az első látásra jó pasinak tűnő Carlosból valami mégis hiányzott , ezért tovább keresgél . Ritkán tudja az ember , hogy mire , kire is van igazán szüksége , mit tudna kihozni a másikból ,mit kellene önmagán változtatni , sok kudarc árán lehet előrébb jutni , 16 évesen könnyebb átlépni a gödröket .

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.05.30. 19:20:11

@pincze: Nem is akarta befejezni Carlossal, Carlos lépett le hirtelen. Ilyenkor az ember csak találgathat, h mi van, és Viki arra jutott, h akkor ennyi volt. Lehet, h Carlos szerint mégse, de Viki nem ahhoz szokott, h a dolgok kedvezőbben alakulnak, mint ahogy gondolta. És ne feledjük, h a semmiben lebeg, haza kéne már menni, de minek, mire fel, hová, itt kéne tán maradni, de minek, így aztán teljes a zavar.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.05.30. 21:03:26

@Carmesina: furcsa nekem, hogy valaki ne akarjon küzdeni. Hogy csak így úszkáljon a mosogatólében...
Ez most nem lenézés, csak kóstolgatom, milyen lenne. Mondjuk én valószínűleg már a jelenet közben sem bőgtem volna, hanem elhajtom, hogy kb. ugyanannyira stiklis, mint én. Persze ettől a hozzáállástól nekem nem könnyebb az életem ;)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.30. 21:17:08

@21 hónap: Hogy érted, hogy küzdeni? Viki megpróbálta, lerázták, sztem az ő karakterébe nem fér bele, h a pasi nyakára járjon. Túlságosan fél a visszautasítástól. De persze mindenki másképp reagál.

rozsdafarku 2010.05.31. 10:34:42

@Carmesina:
@21 hónap:
"A hűség nem érzés, hanem döntés."

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.05.31. 12:07:46

@rozsdafarku: Persze, h nem érzés. De a döntés se feltétlen örökre szól. Akkor és ott jó ötletnek tűnik esetleg ... Később meg már nem.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.05.30. 21:20:53

Hát most nyeltem (háttal nem kezdünk .....) és nézek értetlenül Vikire. Nem vagyok prűd, de ....
süti beállítások módosítása