Carlos végre visszajött. Hátulról átölelte a lányt és megcsókolta a nyakát. Viki összerezzent. Azonnal elpárolgott a dühe, de a szomorúság ott maradt. Nem szabad mindig más nőkről, a többi nőről beszélnie vele, de így szinte minden fontos kimondatlan marad.

- Zenét kerestél?
- Aha …
- És találtál valamit?
- Ez ismerős – felelte Viki mégiscsak, szinte saját akarata ellenére, némi gonoszsággal, Mafalda cédéjére mutatva.

Carlos maga felé fordította, hogy láthassa az arcát.

- Ismered ezt a cédét?
- Meg a gazdáját.

Carlos bosszús arcot vágott.

- Miért nem hagyjuk ezt a témát?
- Mert Mafalda szemét módon bánt velem.
- Mit csinált? Talán úgy gondolod, elcsábított tőled? Nem hiszed, hogy ehhez te kellettél elsősorban?
- Kirúgott az Udvarházból – jelentette ki a lány, nem reagálva a provokációra.
– Micsoda?
- A botrány után odajött, és kijelentette, hogy hordjam el magam.
- Ezt nem hiszem el. Nem vall rá.
- Pedig így volt.  
– De hát ki ő, hogy ilyen döntéseket hozzon? Nem ugyanolyan bérlő, mint te voltál?
- Amennyire én tudom, egyszerű bérlő ő is.

Carlos értetlenkedve nézett Vikire.

– Tudott rólunk valamit? Beszéltél vele előzőleg?
– Látott minket a caparicai vasárnapon. És bevallotta, hogy szerelmes beléd.
– Én hülye!

Carlos bosszúsan csapott a falra.

– Mi a baj?
- Nem vettem észre, hogy manipulál. Úgy adta elő magát, mintha igaz barátnőd lenne, próbált vigasztalni, megígérte, hogy kideríti az új címedet. Azt mesélte, hogy a gazdasszonyotok fülébe jutott a botrány, és azonnali hatállyal felmondott neked, te meg nem hagytál meg semmilyen címet.

Viki egészen lebénult. Nem gondolta volna, hogy Mafalda ilyet alakít. Nem tartotta képesnek rá.

– Egy kicsit másképp volt – jegyezte meg egyszerűen.
– És persze behúzott a csőbe. Addig illegette magát, amíg ... Mindegy.
– Biztos te is kívántad, ha be tudott húzni a csőbe.
- Ugyan már, soha észre sem vettem volna. Egyáltalán nem az a típus, aki tetszene. Csak épp kéznél volt. És valósággal tálcán kínálta magát.
- Na persze … Milyen kényelmes.
- Ja, kényelmes. Úgy is mondhatjuk.

Carlos mérges volt, és Viki már azt se tudta, hogy inkább Mafaldára-e, vagy rá. De nem akarta, hogy elromoljon a hangulat.

- Hagyjuk ezt, Carlos, nem kellett volna szóba hoznom.
- Valóban nem. De azért jobb, hogy tudom. Mindenki átvág. Klassz érzés.
- Úgy érzed, hogy átvágtalak?

A fiú elfordult, kinézett az ablakon.

- Igazad van, ne beszéljünk erről.

A pillanat fagyos volt, Viki nem tudta, hogyan oldja fel. Odamenjen, és próbálkozzék gyengédséggel? De mi van, ha visszautasítják? Azt nem bírná elviselni, már így is olyan faramuci ez az egész helyzet, Carlos se tudja valószínűleg, hogy mit akar, ha abban bízott, hogy legalább az ágyban megértik majd egymást, az se igazán jött be, és már bánja, hogy rábeszélte az egész hétvégére, inkább már most megszabadulna tőle … Viki közel volt hozzá, hogy sírva fakadjon.

- Jobb lenne, ha elmennék? – kérdezte aztán.
- Mi van?

Mintha Carlos valóban nem hallotta volna.

- Menjek el?
- Ugyan már, miért beszélsz hülyeségeket?
- Mert sose tudom, hogy mit mondjak. Bármit mondok, nem jó.
- Akkor ne dumával töltsük az időt.  

Carlos ezúttal nem fáradozott előjátékkal, sem azt nem akarta erőltetni, hogy Viki kielégüljön. Vadul vetette rá magát, még a pólót se húzta le róla, nem érdekelte semmi, csak, hogy mielőbb benne legyen tövig, óvszer nélkül, ami Vikit megijesztette, de az érzés, amely elöntötte, olyan féktelenül gyönyörűséges volt, hogy csak nyöszörögni tudott a veszélyekről. Carlos megígérte, hogy idejében kiszáll, és a lány csak imádkozhatott, hogy megtegye.

Sokáig szeretkeztek, illetve Carlos sokáig döngetett, mert egyéb nem igazán történt, az viszont több pozícióban, mintha a fiú az összes eddig kihagyott alkalmat ezúttal akarná pótolni. Nem, elélvezéshez Viki egyszer sem volt közel, mégis egészen megsüketült az élvezettől, levegő után kapkodott, és olyan hangokat adott ki, amilyeneket még soha azelőtt életében. Még beszélt is, össze-vissza beszélt, részben magyarul, mert érezte, hogy portugálul nem csak képtelen kifejezni, de saját maga számára falsul is hangzik, mintha a szavak nem azt jelentenék, amit mondani akar.

Aztán Carlos nagy önuralommal kiszállt belőle, még épp elélvezés előtt, és hangosan kiabálva a lány hasára engedte az ondóját. Verítékben úsztak mindketten, percekig hevertek egymás mellett szótlanul. Mikor Viki végre megmozdult, Carlos már aludt. A lány betakarta, és kiment a mosdóba. Nem mert lezuhanyozni, így csak tessék-lássék mosdott meg egy kicsit, aztán visszabújt az ágyba. Sokáig nem tudott elaludni, vágyott a kielégülésre, úgy felspannolta a szeretkezés, és nyugtalanul forgolódott, de nem mert maszturbálni, nehogy Carlos felébredve rajtakapja. Csak sokára nyomta el az álom.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr141774855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osvaldo Cavandoli 2010.02.24. 15:30:10

Szerintem arra, hogy végre kezdi élvezni a szexet.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.02.24. 19:25:39

@Gloria Mundi: hát, több mindenre :)
Leginkább arra, hogy végre ellátták a baját... csak hogy szalonképes maradjak ;)

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2010.02.26. 00:28:47

@21 hónap:

Egyetértek :-P

Mondjuk azt nem értem, Viki miért nem maszturbált egy nagyot. És ha Carlos "rajtakapja"?

Ezt a szót amúgy meg nem értem: mi az, hogy "rajtakapja"..? Egy szeretkezés után kielégítetlen nő végül is közös balhé; szerintem nincs mit neheztelni egy nőre, aki, khm, saját kézbe veszi a megoldást. A pasi legfeljebb kicsit szarul érzi magát, de ez egyfajta tanulási folyamatnak is felfogható :-)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.02.26. 07:23:55

@csurtus: Pedig igyekeztem felvezetni, h Viki milyen, és mennyire nem tudja, mit "szabad", és mit nem. Egyébiránt el tudom képzelni, h sok pasi rossz néven venné. De ezzel kapcsolatban még nem olvastam statisztikát. :)
Az nagyon pozitív, ha 1 ffi veszi a lapot, de látod, te is azt mondod, h szarul érezné magát. A nő meg nem akarja, h így érezze magát, mert szereti, pl. Nehéz dolgok ezek.

Csuri / Bariildi 2010.02.26. 19:41:46

@Carmesina:
Hogy nektek mikre van időtök, míg én gürizek.....
ne vegye rossznéven! Mondom én, de tudom h ez nem így működik. Mitöbb, ne csak ne vegye rossznéven, de segítsen is egy kicsit, ha má' ott van, nem??
Ehhez persze összeszokott páros kell, meg nagy bizalom kölcsönösen, teljes intimitás - és ezek nem mennek megbeszélés nélkül....
Olyan kezdő párosnál, mint itt a reglnybeli, az lenne a furcsa, ha működne :)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.02.26. 20:13:25

@Csuri / Bariildi: Végre vki megért :) Sztem se megy automatice, hogy is mehetne? Az elvárás az, h tessék az aktustól és alatt elélvezni, aki ezt elmulasztja, hát, azzal vmi baj van ... Legalább is sok helyütt ezt olvassa az ember.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.02.26. 20:16:21

@Carmesina: jaj de jó, hogy írtad az elvárást. Egy meglehetősen nyakatekert gondolatmenetet indított el bennem, és végre eszembe jutott, amit már sokszor akartam írni (most jön a lényeg, az eddigi sallang:) )
Mi a viszonya Vikinek az apjával? A többi férfival? A körülötte lévő nők hogyan éltek? A nagyanyja? A szülők egymás közötti viszonya?
Leginkább a Régimódi történet jut eszembe, ha elképzelem a családját. Ő meg nem az a kimondott Gacsári Emma, tehát eléggé determinált a jelene.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.02.26. 20:37:23

@21 hónap: A családjáról-múltjáról nemsoká lesz szó. Igen, az nagyon meghatározó, h honnan jön. Minden ott dől el.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.05.28. 18:17:49

Haladunk!
Rajta kapott a párom (akkor még nem) az első szeretkezésünk után egy órával.
- Hát te mit csinálsz?
- Vissza gondoltam rá milyen jó volt.
süti beállítások módosítása