Gyorsan ki kellett találniuk valamit. Egyikük sem akarta, hogy Otávia tudomást szerezzen Viki jelenlétéről az irodában, tehát úgy egyeztek meg, hogy Diogo lemegy a portára, távozik a kedvesével, Viki pedig vár tíz percet, csak akkor hagyja el az épületet. A lány idegességében meg volt róla győződve, hogy Otávia vagy bárki más azonnal megérezné a szeretkezés jellegzetes illatát, ha belépne az irodába. Nem, mintha a portás felengedne bárkit, aki nem tartozik a céghez.

- Remélem, Otávia nem nagyon szagolgat majd. Én úgy érzem, belőlem árad az illatod.
- Látod, erre a cigi kiválóan alkalmas volt – jegyezte meg Diogo -, elnyomta a szexszagot. Nem lenne rossz elszívni egy szálat.
- Mi mindenre jó a cigaretta.
- Ugye, ugye … Én meg leszoktam.
- Szőke hajszálak nincsenek rajtad?-
- De, biztos. Megnéznéd?

Viki elnevette magát.

- Vígjátéki helyzet. Bár egy kicsit erőltetem a röhögést.
- Mennem kell, Vick. Sajnálom. Jó lett volna még folytatni.
- Biztosan jó lesz Otáviával is.
- Ne kínozd magad azzal, hogy erre gondolsz, jó?
- Jó.
- Megpróbállak megkímélni attól, hogy hármasban kelljen sétálgatnunk, de nem tudom, sikerül-e.
- Jé, te ezen aggódsz?
- Nem aggódom, csak ismerem Otáviát, és ismerlek téged is. Senkinek se lenne kellemes.
- Az biztos. Na, menj. Tíz perc múlva én is indulok.
- Addigra már felszívódtunk. Csók.

Viki kiment a mosdóba. Különösen csöndes lett körülötte minden, szinte teljesen elhagyatott volt az épület. Tán a biztonsági őr járkál még valahol. Na, meg a portás ül a fülkéjében. Otávia most biztosan vacsorázni akar majd. Aztán, ennyi távollét után, mi mást, mint szeretkezni. Persze, ha minden simán megy, és nem kezd el féltékenykedni.

Lassan teltek a percek. De Viki nem akart előbb indulni, sőt, a tíz perc még kevésnek is tűnt, mi van, ha Otávia nem bír elszakadni a portástól, akivel beszélgetésbe elegyedett? Az nagyon kellemetlen lenne, ha emiatt botlanának egymásba. Főleg azután, hogy Diogóval megegyeztek: ha Otávia kérdezné, ő, Viki már korábban elment az irodából.

Ismét megszólalt a telefon. Viki nem tudta, felvegye-e. Biztos nem is neki szól. De mi van, ha mégis? Habozott egy ideig, aztán felvette.

- Vick, Carlos is itt van – szólt bele Diogo. Egy kicsit se hallatszott idegesnek, Viki viszont úgy érezte, hirtelen magasba szökik a vérnyomása.
- Micsoda? Hogy lehet az?
- Gondolom, ki akar veled békülni.
- Mit mondtál neki?
- Azt, hogy már rég elmentél. Úgyhogy most Otávia a hotelhez akar hajtani, hogy megkeressünk.
- Uramisten.
- Le kell tennem, indulunk a hotelhez.
- De nem fogtok ott találni.
- Persze, hogy nem. Szerintem egyhamar ne is menj haza. Vagyis te tudod, nem akarok tippeket adni. Csak azért hívtalak, hogy tudd, merre van előre.
- Köszönöm. Még nem tudom, mit csinálok. De valószínűleg nem tudom elkerülni a találkozást.
- Azt én se hiszem. Akkor hamarosan látjuk egymást.

Már megint az átkozott kézremegés. Carlos itt? Vajon magától jött el, vagy Otávia rábeszélésére? Viki fogadott volna, hogy ebben a meglepetésben a minden lében kanál exbarátnőnek nagyobb szerepe van, mint magának Carlosnak. Ha a fiú valóban ki akar békülni, akkor alapvetően megváltozik minden. A kérdés persze az, hogy ő maga ki akar-e békülni. A haragja már elszállt, de az érzelmeivel nem volt tisztában. Diogo iránti vonzódása egyre mélyebbé vált, és mintha a férfi is közelebb engedte volna magához. Hogyan lehet ezt egy kibéküléssel összeegyeztetni? Ha visszatér Carloshoz, nem lenne tisztességes Diogóval találkozgatnia. Márpedig pillanatnyilag az idősebb, tapasztaltabb, csábítóbb férfi sokkal nagyobb hatást gyakorolt rá, mint Carlos. Persze az utóbbit hetek óta nem látta, és haragban váltak el. Ki tudja, mi lesz, ha békét kötnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr392281709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.09.09. 09:31:54

- Ne kínozd magad azzal, hogy erre gondolsz, jó? => hű, de szimpatikus :P

vén betyár 2010.09.09. 10:09:39

@21 hónap: Hát mire gondoljon???Most van a gond!A saját érzelmeivel nincsen tisztában, igaz, volt ilyen már korábban is, mégis minden megoldódott, helyrejött, vagy csak tovább bonyolódott?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.09. 10:25:17

@vén betyár: Sose volt vmi hosszú ideig nyugi. Volt, aki hiányolta is a fordulatokat :P

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.09.09. 11:21:21

huha egyre jobb! :) izgatottan varom a folytatast :) amugy jelenleg milyen rendszer szerint kerulnek fel az uj bejegyzesek? sehogyse tudok kiigazodni. vagy ez is resze az izgalomnak?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.09.09. 11:29:13

@vén betyár: rosszul írtam. Empatikusra gondoltam. Szóval Diogo az, aki empátiából az egytől ötig tartó skálán kb. mínusz hatosra vizsgázott :P

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.09. 11:41:37

@ribizli_me: Kedd-csütörtök 8h. Csak kedden elfelejtettem élesíteni. Sajna ennél gyakrabban nem tudok új résszel előrukkolni.
@21 hónap: Miért, mit kellett volna mondania? Á, hozzá se fogok érni a barátnőmhöz?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.09.09. 12:00:37

@Gloria Mundi: erről szerintem az adott felállásban nincs értelme beszélni sem. Ami a koituszon kívül esik, az mindenkinek a magánügye. A kérdéssel meg még nyúzom is a másikat - szintén fölösleges.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.09. 13:01:39

@21 hónap: Viki kezdte. (Vagyis őt kárhoztathatnád.) Diogo csak reagált vhogy, ahogy tudott.
Mi az, h adott esetben a koituszon kívül nincs miről beszélni? Sztem ez a kapcsolat nem csak a kefélésről szól.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.09.09. 17:17:08

@Gloria Mundi: akkor arról is írni kéne, mert nem az jön le. Legalábbis nálam. A közös irodai dolog adottság, az nem ér.

Csuri / Bariildi 2010.09.11. 11:18:02

Hoppá!!!! Alakul, bonyolódik.... Carmesina imádja a háromszögeket, de itt lassan a hármoszög négyszögesítése zajlik....
A fenti epizód négy szereplője közül elmondhatjuk hogy már volt mindenki-mindenkivel (na jó, a két fiú egymással még nem :)).

@21 hónap: Én sem érzem úgy, hogy csak pure sex lenne Diogo és Vitoria között. Itt megint az a tipikus kérdés merül fel, hogy a tapasztaltabb, stílusos, kicsit atyai de nagyon vonzó/izgató idősebb pasi, aki nem független, vagy a fiatalabb, korban hozzáillőbb, de kevésbé tapasztalt a nyerő. Mindketten érdekesek, de választani nem annyira egyszerű. Ez klasszikus dilemma, és sztem ebben a regényben ez elég jól be van mutatva.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.09.11. 23:12:46

@21 hónap: Autós jelenet, pl. Ott azért eléggé kirajzolódik, mennyire nem csak dugásról van szó. Viki szexuális neveléséről is. De nem csak. Ez a pasi megpróbálja lelkileg is felnőtté tenni.

örömlány · http://oromlany.blog.hu 2010.09.12. 05:14:48

@Gloria Mundi: Értem én. Csupán emberbaráti szeretetből, vagy vannak "önös" szándékai is? :P
süti beállítások módosítása