Azok ketten nyilván csókolóztak, mert abbahagyták a beszédet. Viki visszatartotta a lélegzetét, annyira nem akarta, hogy felfedezzék, noha ez szinte elkerülhetetlennek tűnt. Még mindig jobb lett volna fekve maradni, akkor színlelhetné, hogy alszik, és nem vette őket észre, de így végképp semmi magyarázata nem lesz arra, hogy nem szólt semmit. Mégse volt képes megszólalni.

- Ha jól emlékszem, van itt egy ágy... - mondta félhangosan Sérgio. Honnan az ördögből emlékszik ő az itt lévő ágyra? Otávia ide is elhozta?
- Csak nem azt akarod mondani...
- Mit?
- Hogy... Tudod, hogy nem lehet. Nem volna ildomos, a nővérem esküvőjén, az ő volt barátjával.
- Mikor volt az már, Lena, mit érdekli őt most ez az egész. Mással van elfoglalva.

Szóval, Helena, a középső lány. Az, a kissé kerekebb. Viki már épp készült, hogy megszólaljon, mikor valaki kiabálni kezdett a lépcsőházból, Helenát szólongatva.

- A fenébe, ez a nagyi. Nem akarom, hogy itt lásson veled. Mennem kell, Sérgio. Jó volt smárolni egy kicsit, de ennyi.
- Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyen lerázol, kislány.
- Majd meglátjuk. Maradj itt még pár percig, nehogy gyanút fogjanak.

Viki még annyit hallott, hogy a lány felsikkant, Sérgio biztos megpaskolta a fenekét, vagy valami hasonlót tett, aztán nyílt az ajtó, és újra becsukódott. Most ketten voltak, csak a fiú nem tudta, hogy ő is ott van. Viki hallgatott. Arra gondolt, hogy akár azt is némán végignézte volna, ha valami komolyabb történik a másik kettő között, persze a családot ismerve erre nem sok esélyt látott. De maga a gondolat felajzotta.

Mikor Sérgio a paraván mögé lépett, Viki ismét feküdt már, megpróbált lazán, természetesen viselkedni. A fiú visszahőkölt, mikor meglátta, de csak egy pillanatra, aztán már értékelte is a helyzetet.

- Jól elbújtál, Vick. Sikerült rámijesztened. Mi az ördögöt művelsz itt?
- Aludtam.
- Ez komoly? Megszöktél a lakodalomról, hogy alhass?
- A csókolózós számról lógtam el.
- Kivel csókolóztál volna?
- Szerintem senkivel, de látni se bírom az ilyen erőltetett jeleneteket.
- És Carlos? Nem fog keresni?

Időközben Sérgio lehuppant az ágyra, egyenest Viki mellé. Ő is hátradőlt és a feje mögé tette a kezeit.

- Remélem, nem.
- Akkor alszunk egyet? Mi a véleményed?
- Én már végeztem, te maradj itt nyugodtan.
- Sietsz valahová?
- Nem, nem sietek. De már aludtam, és azt hiszem, most hazamegyek a szállodába. Fogok egy taxit, mert megöl a lábam, nem bírom ezt a cipőt.

- Azt hittem, be akarod pótolni, amit egy éve elmulasztottál.

Viki szíve a torkában dobogott. Persze, hogy pótolni akarta volna, de nem így. Nem azután, hogy fél perce Sérgio még Helenával csókolózott. Bár igazából nem volt akkora jelentősége az egésznek, Viki mégse érezte tőle jól magát.

- Az előbb odalent még el tudtam volna képzelni. De te egy másik lánnyal jöttél ide, Sérgio.
- Hisz ismersz.
- Hát, ez a baj. Hogy ismerlek.

Már fel is vette a szandálját, de Sérgio a derekánál fogva visszarántotta az ágyra.

- Ne csináld már, Vick. Mindketten tudjuk, hogy ennek semmi jelentősége.

Olyan gyakorlott mozdulattal siklott a keze a lány bugyijába, hogy Viki szinte észre se vette, már ott volt az ujja a csiklóján. Felnyögött. Erre emlékezett, de mégis elfelejtette, hogy ennyire jó. Mégis megpróbált kiszabadulni, nem akarta magát ennyire alávetni a gyönyörért majd megdöglő testének.

- Így nehéz lesz, ha fickándozol. Pedig olyan nedves vagy, hogy hiába is akarnád eljátszani nekem a közömböst.
- Nem is akarom... eljátszani...

Kezdte megadni magát, ahogy egyre forróbb lett, zihált és nyögdécselt, Sérgio meg elképesztő hatékonysággal simogatta tovább. Viki mindenestül kívánta, mégis megvetette magát miatta. Nem itt és most kellene ennek történnie, de azt is tudta, hogy Sérgio nem fog vele időpontot egyeztetni. Valahol derengett benne ez a tudás, bár nem volt képes racionálisan gondolkodni. Aztán érezte, hogy elönti a gyönyör, majd vadul dobog a szíve, akkor elernyedt, már nem is próbált szabadulni. Sérgio szétfeszítette a lábait, nem, mintha nagyon kellett volna erőlködnie, de olyan vehemensen csinálta, hogy Vikinek megfájdult. Becsukta a szemét és várta az elkerülhetetlent, amit már annyira szeretett volna megkapni. Aztán tövig kapta. És pár másodperc után már túl is voltak mindenen.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr254736163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

teveee 2012.08.29. 12:30:01

Hm.Nagyon régóta olvasom a történeted,a Portugáliában zajló események különösen érdekeltek.Viszont: lehet,hogy bal lábbal keltem fel,vagy éppen a sok szúnyogcsípés borított ki,de most már azt kell mondjam,hogy zavar,hogy szegény lányt mindenkivel megdugatod (és a legrosszabb,hogy sokszor nem is akarja).Ha van valami célja,fejlődik tőle,tanul belőle valamit (mindegy,ha éppen bordélyt akar nyitni,vagy terhes lesz a sok védekezés nélküli szextől),akkor megérti az ember. Egyébként biztos tudod a jövőjét,szal nem akarom túlzottan belelovallni magam,csak jó lenne arról olvasni végre,hogy ennyi minden után tudatosan alakítja az életét és nem egy tragédiára vár,vagy hogy igazán dugni akar azzal,aki éppen berakja és nem csak céltalanul lefekszik az embereknek (mindamellett,hogy biztos izginek hat,ha nem csak magyar farokkal találkozik...).Egyébként meg minden tiszteletem a tiéd,hogy írsz.:)Jó munkát és még több szórakozást.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.08.29. 13:27:20

@teveee: Szia. Ez jópofa... De mindenkivel azért mégsem, akit megkívánt, volt, aki kimaradt :-)

Sérgio volt az első olyan pasi, aki teljesen levette a lábáról, ha még emlékszel rá. Ha volt ilyen valaha az életedben, akit nem kaptál meg, és hirtelen lehetőséged nyílik rá, te nem mennél bele? Ebben a konkrét esetben dehogyisnem akarta! Az, h úgy tesz, mintha nem, csak a játék része, maga előtt is szégyelli, h ez a pasi ennyire zsigerileg hat rá.

És huszonévesen ennél sokkal változatosabb szexuális élete is lehet valakinek, ismerek épp elég történetet, Viki nem kirívó sztem. Még semmi extrát ki se próbált :-P Amúgy ez bevallottan erotikus regény, előfordul benne néha dugás :-) Szted az ember nem fejlődik attól, h különböző partnereket tapasztal meg?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.09.04. 16:54:12

Bár senki se reklamált, jelzem, hogy sajnálom a frissítés elmaradását, de nem volt rá lehetőségem. (Családi ügyek, munka.) Igyekszem a héten pótolni.

Mákvirgács 2012.09.04. 19:24:29

...Azért csendben figyelünk ;)
Megértem ezt a szeptember eleji hajcihőt :))...és türelmesen várunk :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.09.07. 18:33:41

@Mákvirgács: Köszi. Ráadásul egyedül vagyok a 2 gyerekkel... És itt a hétvége. Hát, úgy látszik, ez a hét már nem jön össze.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.06.09. 18:46:52

Pár másodperc. Ahhoz elég, hogy ne sirassa az elszalasztott lehetőséget és ne is kívánja újra.
Attól féltem Carlos rájuk nyit és botrányt kavar.
süti beállítások módosítása