Szokatlanul meleg volt, mire odaértek a tengerparti kempinghez. Vagy az Algarvén tán nem is volt szokatlan. Viki hosszú nadrágot viselt, de úgy 8-9 óra körül már úgy érezte, hogy rátapad a bőrére, és mindenképp meg kell tőle szabadulnia. Egyetértettek abban, hogy teljesen felesleges lenne sátorveréssel foglalkozni, a holmijaik nagy részét a recepción hagyták, és elindultak a strand felé. Egyetlen bökkenő volt, hogy Viki nem vitt magával fürdőruhát. A strand bejáratánál ugyan volt egy árus, de csak nyári ruhákat tartott. Viki előre küldte a srácokat, hogy keressenek árnyékot (ők már egy szál fürdőgatyában voltak mind a hárman) és válogatni kezdett a ruhák között.

Megtetszett neki egy világoskék, ujjatlan ruha, megkérdezte, felpróbálhatja-e, és mivel épp jó volt rá, úgy döntött, magán is hagyja, a hosszúnadrágot meg levette. Akkor látta, hogy Tarak visszafelé jön, fülig ért a szája, annyira mosolygott.Viki kibújt a pólójából is úgy, hogy nem vette le a ruhát, mindjárt sokkal kellemesebben érezte magát.

- Nagyon csinos vagy.
- Ó, biztos, miután egy napja nem aludtam.
- Nem látszik rajtad. Jó ez a ruha. Jól áll a szemedhez.

Nem lévén tükör az árusnál, Viki nem tehetett mást, minthogy elhitte Tarak bókját.

- Bejössz fürödni?
- Nincs fürdőruhám. 
- Ó, de kár. Pedig nagyon jó lehet a víz. Mi mindjárt megyünk.
- Addig vigyázok a cuccokra. A lábamat majd belemártom azért.

Árnyék persze nem volt egy szál sem, lehetett volna napernyőt bérelni, de túl drágának ítélték. A srácok berohantak a vízbe, Viki meg leült az egyik törölközőjére és csak nézte őket. Alig volt valami légmozgás,nem úgy, mint Lisszabonban és főleg Portóban, ahol a tengerpart elképzelhetetlen lenne szél nélkül.

- Nagyon klassz a víz - újságolta Tarak, mikor nedves testtel visszajött a törölközőhöz.
- Belemegyek térdig, az is jó lesz. Itt maradsz a cuccokkal?

Tarak elnyúlt a törölközőn, kicsit összefröcskölte a lányt.

- Menjél csak.

A víz tényleg nagyon kellemes volt. Nem igaz, hogy elvergődik az Algarvéra, ilyen idő van, és ezt kihagyja. Csak, mert nincs fürdőruha nála. Visszament a hátizsákjához.

- Mi lenne, ha rövidnadrágban és pólóban úsznék egyet?
- Semmi nem lenne, szerintem nagyszerű ötlet. Bár kicsit nehezen fogsz majd mozogni. De megoldható. És utána hamar megszáradnak a cuccaid, bár olyan sósak lesznek, hogy felvenni nem fogod tudni.

Viki megint öltözni kezdett, bugyit le, helyette rövidnadrág, ez volt a könnyebbik rész, aztán kibújt a melltartójából és magára ügyeskedte az imént levetett pólóját. Majd levette a ruhát. Visszafelé nehezebb lesz megoldani, de majd csak elboldogul.
Tarak nem szólt semmit, és nem is bámulta kiguvadt szemmel. Közben visszajött a másik két srác, és Tarak úgy döntött, hogy a lánnyal tart a vízbe.

Furcsa, felszabadító érzés volt melltartó nélkül úszni, hiába volt rajta a póló, az lebegni kezdett a teste körül. Eszébe jutott egy nyár, amikor még csak éppen el kezdett nőni a melle, és a nyári táborban úgy döntött, hogy melltartó nélkül megy a medencébe. Úgy érezte, valami elképesztően perverz dolgot csinál, és élvezte. 

Tarak remekül úszott, Viki nem is nagyon látta, hol tart éppen, arról szó sem lehetett, hogy együtt ússzanak, a lány sokkal lassabb volt. Élvezte a vizet és a napot, így, ebben a helyzetben nem tűnt kellemetlennek a hőség. Majd, ha visszafelé buszozik a pályaudvarra, egyedül. Vissza kell mennie. Vagy mégsem? Vajon mi történne, ha maradna, és az egyik sátorban aludna az egyik fiúval? Naivitás azt hinni, hogy akármelyik is lenne a három srác közül, nem próbálkozna? Naivitás, talán. És hogyan szerveznék meg az egészet, Vikire bíznák, hogy kivel akar aludni? Vagy az egyiküké a kétszemélyes sátor, és azzal kellene aludnia, akármit szeretne ő maga? Be- bevillant az agyába egy fantázia, mind a három fiúval összegabalyodni, egymás után vagy akár majdnem egyidejűleg, valami csendes, őrült orgia közepette. Felizgatta a gondolat, de örült neki, hogy nem látnak bele a fejébe, biztos nagyon megdöbbennének. A maguk módján szinte konzervatívnak hatottak, jól nevelt fickók voltak, és biztos róla is azt feltételezték, hogy tisztességes lány - vagy egy tisztességes lány ab ovo nem utazik egyedül egy éjszakai vonaton? Egy tisztességes lány sosincs egyedül. Lehet.

Mire visszaért a törölközőkhöz, mind a három srác ott heverészett. Vizes ruhája teljesen a testéhez tapadt, és tudta, hogy a póló kevesebbet fed el, mint amennyit megmutat, de nem zavarta egy kicsit sem. Tarak felállt, és tartotta a legnagyobb fürdőlepedőt, hogy Viki átöltözhessen.

Úgy délután három felé a német srác megkérdezte:

- Nos, maradsz? Mert, ha menni akarsz, nemsokára indulnod kell.
- Kikísérünk a buszmegállóhoz - nyugtatta meg az egyiptomi.
- De szerintem ne menj el, maradj velünk - mosolygott az indiai.
- Vissza kell mennem. Tényleg. Én is szívesen maradnék.

Tarak nem erősködött, és továbbra is mosolygott. Nem volt ez az egész olyan fontos, ha megy, megy, ha marad, marad.

- Aggódnának értem.

Tényleg, ha most bármi történik vele, soha senki nem fogja megtudni. Vagy csak nagyon nehezen. Talán fel kellene hívnia valakit, de kit? Carlost? Diogót? Nem, Diogót biztos nem. Carlos meg sértődötten távozott legutóbb, őt aztán nem fogja felhívni. Nem hív fel senkit. Már elindultak a megálló felé, mikor Viki megtorpant és kijelentette:

- Rendben, veletek maradok.
 

8 komment

Címkék: tengerpart

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr894504871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Osvaldo Cavandoli 2012.05.15. 09:58:15

A regény címe: Portugál szeretők...
:-)))

gabor4x 2012.05.15. 12:38:06

@Osvaldo Cavandoli: ... mielőtt még elfelejtenénk. :)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.05.15. 21:50:32

@Osvaldo Cavandoli: A magyar pasiknál senki se panaszkodott emiatt. Amúgy is csak munkacím :-P

mégsem én voltam? 2012.05.16. 22:44:19

@Gloria Mundi: Nagyon szeretnél inkább Portugáliában élni? Annyival vidámabban írsz a portugál helyszínekről, mint a pestiekről - ott mindig tavasz van, itt mindig tél...

gabor4x 2012.05.17. 10:45:37

"Be- bevillant az agyába egy fantázia .."
Nem úgy kellene írni, hogy
"Be-be villant ..." ? Valamilyen szabályzatban egyszer ezt olvastam.
(Bocs' az okoskodásért, de kíváncsi vagyok egy "szakember" véleményére.)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2012.05.17. 15:53:44

@mégsem én voltam?: Egyáltalán nem szeretnék ott élni. Csak a téli élményeimet nem ebben a regényben dolgozom fel. :-P Nagyon sokat lehet ott dideregni, úgyhogy nem ajánlom senkinek, hogy téli hónapokban kipróbálja. Fűtés ui. nincs.

@gabor4x: Miért, ha egy bevillanás van azt külön írod? Sztem biztos nem, de nem vagyok helyesírási szakértő.

gabor4x 2012.05.17. 16:32:09

@Gloria Mundi: A "bevillanás" nyilvánvalóan egybe írandó. Egyébként passz.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.06.08. 17:28:10

Nagy gabalyodás párti vagyok! De kicsik a sátrak. De a part szabad?
süti beállítások módosítása