Márton legalább húsz percet késett. Viki az ablakból figyelte, jön-e már, mert onnan rálátott arra az utcarészre, ahol a tanárnak valószínűleg le kellett parkolnia. De be kellett mennie a szobába, mikor csöngött a telefon, és így elmulasztotta az autó érkezésének pillanatait, nem is látta kiszállni a tanárt, csak azt vette észre, hogy már ott áll a kocsija. Vagyis Mártonnak perceken belül meg kell érkeznie. Ebben az időben még nem volt kaputelefon, az utcai kapu folyton nyitva állt, és a folyosót se zárta rács. 

Ránézett a frissen vetett ágyra, és újra megállapította magában, hogy siralmasan néz ki az egész, legszívesebben kidobná, és újat venne, de arra sose lesz pénze. Megesküdött volna rá, hogy az egész lakás enyhe doh-szagot áraszt, de remélte, hogy ez Mártont nem fogja igazán zavarni. 

Aztán a férfi megérkezett, mindjárt belenyúlt egy szögbe, amelyet a nagyi vert még valaha a bejárati ajtó félfájába: nem volt súlyos sérülés, még csak nem is vérzett, de a tanár sziszegett egy kicsit, és kinevette magát az ügyetlensége miatt. Viki megkínálta egy kávéval, amelyet a férfi készségesen elfogadott, ücsörögtek egy kicsit a szobában a szedett-vedett bútorok között, annál a kis, szétnyitható konyhaasztalnál, amelyet Viki a konyhából hozott be, mert inkább a szobában evett, mint odakint. Az asztal elég ócska volt, de megfelelt a célnak, és a tiszta terítő ápolta és eltakarta a bútordarab legfőbb hiányosságait. 

Belemelegedtek a beszélgetésbe, aztán Márton észbe kapott, hogy alig van ideje, és sokkal élvezetesebb tevékenységet is végezhetnének, attól kezdve pedig nem volt megállás. Minden meglehetősen gyorsan, de mégis valami tökéletesen eltalált ritmusban következett egymás után, noha a simogatási fázis nem nyúlt hosszúra, ez egyáltalán nem zavarta a lányt. Ezúttal határozottan érezte, ahogy a férfi beléhatol, és egy pillanatra elállt a lélegzete. Jó volt. Nagyon jó.

Az idő nagy részében csukva tartotta a szemét, csak néha nyitotta ki, olykor elkapta a másik tekintetét, de észrevette, hogy ő se nyitott szemmel szeretkezik, bár azt is érzékelte, hogy a férfi gyönyörködik benne, meg abban a látványban, amely a lány elől rejtve maradt: ahogy a női és a férfi nemi szerv egymásba illeszkedik, és egymást ösztökélve mozog. Valójában irigyelte Mártont, hogy láthatja ezt a mozgást, mert őt is nagyon érdekelte volna, hogy milyen - nem az izgatta, hogy általában milyen egy közösülés kívülről vagy a túloldalról  nézve, hanem kifejezetten az, hogy ő és ez a férfi milyen lehet. 

Simogatni kezdte magát, és ezt a képet próbálta maga elé vetíteni, miközben apró gesztusokkal arra kérte Mártont, hogy csak nagyon aprókat mozogjon. A férfi engedelmeskedett, és szinte áhítatosan várt. Várta, hogy Viki megtalálja az orgazmushoz vezető utat. A lányt kicsit zavarta a tény, hogy most várnak rá. És ettől elillant az a felfokozott állapot, amelybe a fantáziakép miatt került. Még próbálta egy kis ideig, aztán jelezte Mártonnak, hogy folytathatja, a saját ritmusában. Így is jó volt, de az elélvezéshez szükséges ihlet valahogy eltűnt. Nem baj, gondolta magában, majd legközelebb. 

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr993221549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LittleBear 2011.09.13. 06:58:43

Végül is néhány tükör annyira nem drága, ha Viki a látványra kíváncsi...

vén betyár 2011.09.13. 08:33:21

@LittleBear: Persze, tükörből stikában...
Sok nő szeretné látni, de csak nagyon kevés győzi le a szemérmét és nézi.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.09.13. 11:52:38

@vén betyár: A tükör alapvetően mégiscsak más, mert ott aztán nem csak AZT látod, hanem az egész mindenséget, és ettől tényleg zavarba lehet jönni. Amilyen hülyén vagyunk összerakva, azonnal elkezdenénk szörnyülködni, hogy milyen furcsán nézünk ki (melyik nő állná meg, hogy ne önmagát nézze elsősorban?), és odalenne a libidónk :-P
Tehát nem biztos, hogy a szemérem itt az elsődleges gond :-) De lehet velem vitatkozni :-)

vén betyár 2011.09.13. 12:06:41

@Gloria Mundi:
Dehogy akarok én vitatkozni, a tükörrel kapcsolatban teljesen igazad van!:)
Csak azt állitottam, hogy hosszú és rögös az út, amig egy szemérmes kislány eljut odáig, hogy ne csak nézzen, lásson is.:)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.09.13. 13:19:28

@vén betyár: Persze az is kérdés, mi az a szemérmes ... És, hogy a kislányok tényleg annyira szemérmesek-e, vagy maguknak is bebeszélik, mert ez az elvárás :-)

LittleBear 2011.09.13. 21:33:31

@vén betyár: nem feltétlen a szemérem, én pl. sokkal jobban tudok figyelni az érzésekre, ha becsukom a szemem, valahogy nyitott szemmel, nézelődve "dekoncentrálódik" a figyelmem
szóval én már ezért sem tennék tükröt a hálóban

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2011.09.14. 15:29:03

@LittleBear: És a belső film? A végkifejlethez tényleg jobb a befelé figyelés (bár nem mindenkinek van rá szüksége), de ha magad elé vetíted, amit előzőleg láttál, az hatásos tud lenni.

LittleBear 2011.09.14. 19:29:12

Milyen belső film? Bizonyos szakaszokban szerpentinen felfelé kerekező bicikliseket, máskor meg valami folyópartot látok. Egyébként meg teljesen lefoglalja az agyamat a szagló és tapintó érzékelőkből bejövő információ.
Más nőnek fontos a látvány / belső film ilyenkor?

LittleBear 2011.09.14. 19:34:24

@LittleBear: no ezt jól megaszontam, hová lett a precizitás? szóval: "Egyébként meg teljesen lefoglalja az agyamat a szaglóreceptorokból, illetve a bőr és a nyálkahártyák mechanoreceptoraiból bejövő információ."

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.09.24. 23:37:32

Szeretkezés közben igenis fontos a látvány, abszolút megértem Vikit. Nem véletlenül vannak (állítólag) egyes (nem csak bordélyházi) hálószobákban tükrök akár a plafonon is.

Persze ezzel nem azt akarom tagadni, hogy olykor-olykor a totális sötétségnek is lehetnek izgató elemei; ilyenkor a szemek helyét átveszi a többi érzékszerv: a tapintás, a szaglás, a hallás - és bizony az ízlelés :-)

Szóval tessék nyugodtan színesíteni és változatosabbá tenni az együttléteket, akár egy szembekötözéssel, ha nem éjszaka kerül sor a hancúrra :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.09.25. 08:15:36

@tiboru: Azért ez a tükör mindenütt-dolog engem nagyon zavarna. Az Úszó Opera c. regényben (John Barth) a főhős akkor cseszi el végleg a szexuális életét, mikor meglátja magát a tükörben véletlen a lánnyal, akivel épp kufircol (tán a szüzességét veszti el éppen) és röhögésben tör ki. Persze a lány ezt soha nem bocsátja meg neki ...
Lehet, h a tükrözés csak bizonyos kor után izgalmas? Amikor már nem olyan sérülékeny az ember önértékelése?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.09.27. 00:06:18

@Gloria Mundi:

Erre (mm hogy csak bizonyos kor után izgalmas) eddig nem is gondoltam, de lehet benne valami...

Igaz, az én önértékelésem soha nem volt valami sérülékeny :-)

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.09.27. 09:54:17

@tiboru: Nem mindenki születik Mr Magabiztosnak :-P
Sztem az erotikus fejlődésünk rengeteg fázisból áll, ha pl belegondolsz, hogy egy huszonéves el se bírja képzelni, h 50 évesen is lehet szexelni, mert abban a hitben él, h csak a feszes hús és az effélék lehetnek vonzóak ...
Hány nő aggódik amiatt, h nem elég esztétikus szeretkezés közben ... Hogy nevetségessé válik, ha bizonyos dolgokat csinál.
És milyen könnyű kibillenteni a legtöbb embert pont a szexualitáson keresztül az önbizalmából. :-(

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.09.27. 15:05:19

@Gloria Mundi:

És fordítva? Vagyis a szexualitáson keresztül visszaadni az önbizalmat?

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.09.27. 17:57:04

@tiboru: Az is működik, persze :-) De még hogy!
süti beállítások módosítása