Carlos elfutott, bronzbarna bőrével, karcsúságával, lapos hasával olyan volt szinte, mint valami reklámfilm szereplője, noha annak valószínűleg kitépik az összes szőrszálát. Testhez simuló, boxer szabású sötétkék fürdőgatyát viselt és szerencsére már elmúlt az erekciója, mert abban nagyon meglátszott volna.

Otávia már kiállt a játékból, mikor észrevette, hogy Viki egyedül maradt, lehuppant mellé.

– Ráhagyom a focit a srácokra. Nincs kedved sétálni egyet? Felmászhatnánk arra a magas sziklára.
– Jó, de akkor felveszek valamit.
– Minek?
– Csak úgy, sétához jobban érzem magam felöltözve.

Viki felhúzta a nadrágját és magához vette a szandálját a sziklamászáshoz. Otávia csak úgy indult neki, ahogy volt, almazöld bikinijében, mezítláb, a fiatalság és az üdeség élő példájaként.

– Tudod, hogy az előbb mindenki arról faggatott, valóban Carlos nője vagy-e?
– Miért érdekli ez őket?
– Kisváros. Itt mindenki szeret beleavatkozni a másik életébe.
– És? Mit válaszoltál?
– Hogy kérdezzék meg Carlostól. Tőled úgyse mernék. Különben Miguelnek nagyon tetszel.

Azt mondja, ha mégse tartós ez a dolog Carlossal, ő azonnal elkezd nyomulni.

– Miguel ... Ő a magas srác, ugye? Ő hozott le minket kocsival.
– És már akkor is tett utalásokat?
– Néhányat. De kedvesen.
– Azért, remélem, nincs esélye.
– Egyelőre nincs ....
– Csak ne mondj le Carlosról! Ha kell, rázd meg egy kicsit. Nem árt, ha érezteted vele, hogy nem vagy neki kiszolgáltatva.

– Neked most van valakid?
– Nekem? – Otávia nevetett –. Akasztják a hóhért ... Igen, van kedvesem. Mérnök egy építőipari vállalatnál.
– És még sosem hoztad le ide? Carlos nem tudta megmondani, hogy van-e valakid.
– De, a családom már ismeri. Carlos ritkán jön haza. Lisszabonban is alig találkozunk, valahogy nem került szóba az egész.
– És? Úgy gondolod, hogy mellette megmaradsz? Vagy még kipróbálnál másokat is?
– Nem tudom. Most jó vele, szerelmesek vagyunk, egy csomó dolgot csinálunk együtt. De még nem akarok hosszútávon gondolkodni. Van időm férjhez menni, nem igaz?
–Persze.
– És te? Ha összejön Carlossal, hozzámennél?

Viki elpirult. Ilyet még remélni sem mert.

– Nem tudom. Lehet. De eddig nem foglalkoztam a gondolattal.
– Ha akarsz egy pasit, aki mellett nem lehet unatkozni, és aki soha nem fog megcsalni, akkor menj hozzá. Amennyiben megkér.
– De te is meguntad, nem?
– Az más. Ha később ismerem meg, és addigra kitombolom magam, biztos nem eresztem el. A szex is jó vele, persze amennyit én engedtem neki. Gondolom, azóta már elvesztette a szüzességét.

Ez a lány képtelen befogni a száját!

– Csak nem most vesztette el?

Otávia nevetett. Szegény, ez is csak vele történhet meg! Hogy ennyi ideig őrizgesse.

– De hát a portugál lányok nem hagyják magukat ...
– Azért lehet találni alkalmas alanyt. De legalább olyannal vesztette el, aki tényleg szereti. Ennek örülök.

Felértek a szikla tetejére. Sokkal többet nem lehetett látni, mint lentről, a tenger és a part végtelenül nyúlt el előttük, körülöttük. A szél erősebb volt, még Otávia is megborzongott. Hamar el is indultak lefelé.

– Nem megy be fürdeni senki? – kérdezte Viki, mikor leértek.
– Nagyon hideg a víz. Még a legforróbb nyári napon is. 17 fok fölé nem szokott menni. De ha akarod, próbáld ki! Talán ti, északiak, jobban bírjátok a hideg vizet.
– Mi, északiak ... Minden vagyok, csak nem északi. Egy kicsit belemártom a lábam.

Feltűrte a nadrágját és belegyalogolt a nedves, hűvös homokba. Ahogy egy hullám elérte a bokáját, felszisszent. Valóban nagyon hideg volt a víz. Visszament a fürdőlepedőhöz, levette a nadrágját és hasrafeküdt. Otávia a húgaihoz csatlakozott, épp egy mozgóárusnál készültek pattogatott kukoricát venni.
Carlos kimerülten rogyott Viki mellé.

– Hú, most pihennem kell egy kicsit. Jót sétáltál?
– Felmásztunk a sziklára.
– Láttam. És? Otávia milyen használati utasítást adott hozzám?
Viki Carlos fölé térdelt.
– Azt mondta, hogy ne engedjelek ki a kezemből.

Megcsókolta a fiút, az viszonozta a csókot, de nem válaszolt.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr501782477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.03.07. 12:54:49

Lehet megiscsak igazad volt es megrogzott konteos vagyok.... ugyanis meg mindig nem tudom elhinni hogy Otavia ilyen rendes. :)
Minden esetre, nagyon elkel a kotnyeles segitsege es tanacsa, enelkul Vikivel nem tudom mi lenne jelenleg....

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.03.07. 16:44:12

@ribizli_me: Pedig vannak ilyen rendes nők a világon, akik nem féltékenyek a volt pasijukra :) Sőt, jót akarnak neki. De ki tudja, lehet, h 1x kiderül, h Otávia csak kábítja Vikit :)

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.03.07. 17:02:37

Tudom hogy vannak, es vegulis ritka az hogy valaki annyira haragudjon az exere hogy kifejezetten a karat akarja, es ezert tegyen is. De meg ha oszinten jot is akar az ember, a felszin alatt sokszor ott egy tuske, egy elfojtott erzes, meg akkor is, ha mar nem akar semmit az illetotol. Ritka az ilyen oszinte, tuskementes joakarat.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.03.07. 18:02:45

@ribizli_me: Sztem inkább rossz a lelkiismerete, és ez okozza a nagy jóindulatot is. Bár O. alapvetően az a fajta, aki folyton nyüzsög, és folyton igyekszik megoldani mások életét. Ez tud ám nagyon fárasztó is lenni, mert sokszor tapintatlan. (Csillagjegy: oroszlán :)

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.03.07. 18:43:07

Tenyleg, erre nem is gondoltam! Nem tudom hogy nme jutott eszembe hogy o volt az aki szakitott a hos szerelmessel. Tenyleg minden leben kanal, meg neha tapintatlan, de legalabb joindulatu.:)

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.03.07. 20:04:17

Felotlott bennem egy kerdes. Ha jol emlekszem, egy regebbi fejezetben az allt, hogy Otavia azert szakitott mert megunta, mert mar inkabb testverek voltak mint szeretok. Most viszont azt allitja, hogy szerette Carlost, de ki akarta tombolni magat, Carlos kivalo ferj lenne, de neki jelenleg nem ferjre van szuksege. Ez volt a nyomosabb ok? Hogy tudott megunni egy olyan valakit akirol azt mondja hogy "aki mellett nem lehet unatkozni"?

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.03.07. 20:17:43

@ribizli_me: Szerette, de már nem szerelemmel, hanem barátként. Nem unatkozott mellette intellektuális értelemben, de már ismerte, mint pasit, és vagy férjhez megy hozzá anélkül, h bármi mást kipróbál, vagy otthagyja ... Sztem ez elég logikus. Letíciánál (leticianover.blog.hu) beszélgettünk arról, h a szerelem hormonálisan 3 évig tart, hát ők több mint 2x annyit lehúztak egymás mellett. De Carlosban sztem a kötődés erősebb volt, mint az új élmények iránti vágy.

ribizli_me · http://flock-snapshot.blogspot.com/ 2010.03.07. 22:25:12

Igaz.... mondjuk a hormonalis 3 evet nem irom feltetlenul ala, legalabbis nem minden esetben. De teny hogy egy lenyeges pont egy kapcsolatban, es elobb vagy utobb mindenkepp szembe kell nezni vele.

Otavia igy boldogabb hogy kiprobalhat mas ferfit is? Carlos mellett boldogtalan lett volna? Mivel meg szuz, nem feltetlenul szexualis ertelemben akar kiserletezgetni, habar a sajat szintjen biztos ez is benne van. Es mivel talalt maganak egy uj tarsat, aki megfelel, akibe szerelmes, szerintem nem valoszinu hogy megbanta a donteset. (azt biztos banja hogy megbantotta Carlost, de magat a dontest nem hiszem) De ha tobbet nem talalt volna Carloshoz hasonlo ferfit? Visszamenne hozza? Vagy sok boldogsagot kivanna neki, mondvan hogy o mar huzott sorszamot es kiallt a sorbol?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.03.08. 08:44:47

Van, hogy az ismeretlen érdekesebb és vonzóbb, mint a meglévő biztos.
Egyébként hogy lehet egy fürdőgatyának formátuma? :P

vén betyár 2010.03.08. 09:58:40

@21 hónap: Fecske=háromszög formátumú,kicsit hosszabb szárú=rövidnadrág formátumú, még hosszabb szárú=box-nadrág formátumú, még hosszabb=bermuda formátumú.Komoly napozások után a meztelen férfitesten is megállapítható, hogy milyen formátumú fürdőnadrágot használt.
A megállapításod pedig nagyon igaz, van az úgy.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.03.08. 10:00:42

@ribizli_me: Sztem 20 évesen még korai egy életre elköteleznünk magunkat. Sokan megteszik, aztán megbánják. Lehet, h akárhány évesek vagyunk, egy életre akkor sem igazán szerencsés elkötelezni magunkat, de ez már egy másik vita.
Nem tudok mindent Otáviáról, pl egyelőre azt sem, h tényleg szűz-e még. Carlosig az volt. És szűzen is ki lehet próbálni pár pasit, szexuális értelemben is, nem kell ahhoz penetráció :)
Az Otávia-féle csaj mindig talál épp elég pasit magának. Ebben hisz is, és meg is találja. Szóval nem valószínű, h vissza kellene kuncsorognia magát Carloshoz :)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.03.08. 10:03:01

@21 hónap: @vén betyár: Gondolom, a formátum szóval van gond. A textilipari dolgokkal mindig hadilábon állok ...

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.03.08. 10:23:38

@Carmesina: nyert :)
Az Ön nyereménye egy alig használt online értelmező kéziszótár :))
Szerintem alakú vagy szabású lenne a szép. Egyébként sem kekeckedtem már vagy három poszt óta.

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.03.08. 10:41:43

@21 hónap: Esetleg simán boxer? Tényleg ilyen régen nem kekeckedtél már? :)

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.03.08. 14:13:04

@Carmesina: a boxert elfogadom :)
Egyébként meg nem is vagyok kekec. Bár valószínűleg nem bírtam ki 3 posztot egymás után. Most lehet, hogy egy ideig csendben leszek. Nem gyakorlásképp, csak nem tudom, mikor jutok net elé.
süti beállítások módosítása