Aznap már másodszor zaklatta fel Carlos látványa annyira, hogy ne tudjon egy helyben ülni, se állni. Sokáig rótta a várost, míg végre hazakeveredett az elcsendesedett házba. Fellopózott a lépcsőn és kinyitotta az ajtót. Nem volt kedve bemenni, nyomasztotta a szoba, a magány, a ronda falak, a vaságy. Tudta, hogy nem lesz képes elaludni, de a tévéhez sem volt türelme. Zenét hallgatni végképp nem akart. Elővett egy könyvet, de úgy falta a betűket, hogy az értelmük nem jutott a tudatáig.

Akkor lekapcsolta a villanyt, és ott feküdt a könnyű takaró alatt, egy szál hálóingben, nyitott szemmel.

Sokadszor gondolta végig a helyzetet. Mafalda tehát megfogta Carlost. Valószínűleg Portóban sikerült neki, miután Carlos felhagyott azzal, hogy Viki után kérdezősködjék. Mafalda nyilván kitálalt, Viktóriáról a legrosszabbakat mesélte el, például a részegeskedést, ami ugyan tényleg nagyon ritka esemény volt, de a lehető legpocsékabb benyomást tehette a fiúra.

Vikit vad örömmel töltötte el ugyanakkor, hogy a jelek szerint nem közömbös Carlos számára, különben nem csókolózott volna ilyen pimaszul, az ő szemébe nézve. Nem is feltételezte volna, hogy Sérgio különlegesen erkölcsös barátja ilyesmire képes. „Én vagyok rá rossz hatással” – gondolta és belemosolygott az éjszakába. „Lehet, hogy még arra is rá tudom venni, hogy megcsalja azt a hülye Mafaldát, az árulót.” Annak a hamis csóknak a pillanatában úgy gyűlölte a lányt, ahogy Raquel gyűlölhette őt.

Bárcsak álmodhatna! Szeretkezésről akart álmodni, Carlossal, hosszan, hosszan, véget nem érően. Próbálta elképzelni, mit művelne vele a fiú, hogyan csókolná, hogyan vándorolna a keze a testén. Néha azt képzelte, hogy vad lesz, leteperi, maga alá gyűri, néha azt, hogy gyengéd lesz, hosszan csókolóznak, komótosan cirógatják egymást.

Szinte észre sem vette, hogy elkezdte önmagát simogatni. Úgy szerette volna, ha másik kéz teszi, hogy megpróbálta kizárni a tudatából, amit a keze érzett, és csupán a bőrével érzékelni. De lehetetlen volt. Szégyellte magát. Régen nem tett már hasonlót, mert önmaga előtt is nagyon szégyellte. Meg volt győződve róla, hogy ez bűn, de még annál is rosszabb, szánalmas, mert olyanok szorulnak rá, akiket senki nem szeret, akik képtelenek maguknak partnert találni. Most, hogy végre volt férfi, aki simogassa, miért nyúlna önmagához?

De hát António soha sem simogatta igazán ügyesen. Nála még a saját keze is jobb volt. Valamikor régen úgy képzelte, hogy elég lesz, ha egy másik kéz ér hozzá, és az érzetek alapvető változáson mennek keresztül. Mert valaki másnak a keze bizonyára többet tud, mint a sajátja. Persze nem így volt. Illetve Sérgio keze valóban többet tudott. De eddig csak az övé. És ki tudja, mire lenne képes Carlos keze.

A fejében kavarogni kezdett a Sérgióval megélt első délután és az, amit Carlos sugallt neki a tengerparton. Az ujjai ott ügyetlenkedtek a csiklója fölött, körül, kereste a mozdulatokat, amelyek olyan hatásosaknak bizonyultak, mikor Sérgio próbálkozott velük, noha végül is eredménytelenül. Hogy kell ezt csinálni? Hogy kell? Kitől fogja valaha megtudni? Megtudja-e vagy már így marad? Nem elég, hogy fáj a szeretkezés, még másképp sem tudja élvezni? Akkor miért érez ekkora felajzottságot? Mit kezdjen vele?

Olyan melege lett lassan, hogy már nem bírta elviselni a takarót. A hálóinge felcsúszott. Szinte dühödten dörzsölte a csiklóját, és folytak a könnyei, nem is tudta, mitől. Ennyire élvezi, ennyire elszomorítja, vagy ennyire szégyelli, amit csinál? De már nem is számított. Carlost látta Mafaldával, de nem az utcán, hanem az udvarházban, hiába voltak kitiltva onnan a fiúk, képzeletében Carlos ott fetrengett a lánnyal az ő régi szobájában, aztán már nem is Mafaldával, hanem az új lánnyal, azzal, aki úgy nézett ki, mint Julia Ormond, és olyan szép formájú melle volt. Miért nem magamat képzelem oda, bosszankodott, de nem tudott elszakadni a fantáziától, annyira erősen hatott rá.

Aztán valami váratlan történt, a kép vagy a simogatás hatására, nem lett volna képes soha megmondani, mintha felfüggesztődött volna az idő, vagy mintha repülővel egy hegycsúcs közelébe ért volna, és kikapcsolná a motort, hogy csak lebegjen, mint egy vitorlázó. Lassan elsuhant a fennsík fölött. Tisztaság, szikrázó hó, napsütés. Kék ég. Meglepődve konstatálta, milyen bő nedvesség tapad az ujjaira és a combjára, majd egy szempillantás múlva feltűnt neki, mennyire szaporán ver a szíve. A keze megpihent. Hallgatta a saját szívverését. A könnyek még mindig ott csordogáltak az arcán, bele a fülébe.

Ez lett volna az? Ezt kellett éreznie? Hát sikerült végre? Még gondolatban is alig merte megformálni a szót. Orgazmusom volt? Más pedig nem lehetett. De alig merte elhinni. Elmosolyodott. És majdnem azonnal elaludt.

Azt gondolta, Antóniót majd ezzel a hírrel fogadja vasárnap, ha beesik az ajtón. De aztán rájött, hogy képtelen rá. Nem tudta volna hogyan elmondani, és félt attól, hogy a férfi támadásnak, sértésnek veszi a dolgot. Sosem kérdezte, hogy van-e orgazmusa, ha szeretkeznek, bár Viki úgy sejtette, nyilvánvaló számára, hogy nem. De nem volt téma köztük, sem az, hogy van-e, sem az, hogy volt-e valaha, sem az, hogy mitől lehetne. A „szeretkezés” mindig António merevedésének kezdetétől merevedésének végéig tartott.

A lány ugyan sejtette, hogy másképp is lehetne, hallott ezt-azt, mégsem hozakodott volna elő egyéni ötletekkel, főleg azzal nem, hogy olvasott vagy hallott valamit, amit kipróbálhatnának. Mert ez kritikának hatott volna. És úgy sejtette, a férfiak képtelenek elviselni a kritikát, ha szexről van szó. Főként a cigarettázással kapcsolatos veszekedés után nem akarta feszíteni a húrt. Így aztán hallgatott, és hagyta, hogy António úgy folytassa, ahogy korábban csinálta. A fájdalommal és a c
salódással együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://carmesina.blog.hu/api/trackback/id/tr821643437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.01.13. 20:05:03

@21 hónap: Ez most egy új kódnyelv? Jópofa az avatarod, 21 hónap :)

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.01.14. 07:52:29

@Gloria Mundi: Nem. Ő azt írja a poszt végére, hogy kezdődik. De Viki már rég hortyog, boldog öntudatában :)
Köszi, végre ide is feltettem, évek óta ez mindenhol máshol.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.01.14. 12:49:59

Hölgyeim, én csak azt mondtam, hogy minden jel arra utal: kezdődik az explicitebb erotika.

Hiába, megint bebizonyosodott, hogy mi, férfiak stratégiai perspektívában gondolkodunk (jelen esetben: regényszinten), míg ti, kedveseim, taktikai szinten (fejezet-nívó).

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 14:31:27

Nemtom, mi van, de oldalt megjelenik tiboru kommentjének eleje, itt meg nem. Mivel én megkaptam mail-ben, ode biggyesztem:

tiboru: Hölgyeim, én csak azt mondtam, hogy minden jel arra utal: kezdődik az explicitebb erotika.

Hiába, megint bebizonyosodott, hogy mi, férfiak stratégiai perspektívában gondolkodunk (jelen esetben: regényszinten), míg ti, kedveseim, taktikai szinten (fejezet-nívó).

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 14:33:33

@Carmesina: Sztem te ezt a stratégiai-taktikai dolgot nem ebből szűrted le :) Kicsit szűkszavú voltál a kommenteddel, amelyet nem értettem 100%-ig (bár sejtettem, mit akarsz vele), mindenesetre megnyugtatlak, h van stratégiai elgondolásom is a regényről :)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 14:34:11

@Carmesina: Előző kommentem persze nem magamnak szól, hanem tiborunak, sorry.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.01.14. 14:42:03

@Carmesina: nálam látszik az egész. Közben azon gondolkoztam, hogy ez ismét a ketyegő biológiai óra lehet. Tiboru ráér még 20 év múlva is, míg én akkor már majdnem nagymama leszek :P

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 14:53:43

@21 hónap: Most nálam is látszik a kommentje, az előbb sehogy se jött be.
A stratégiai gondolkodást hozod összefüggésbe a biológiai órával?

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.01.14. 14:57:27

Leginkább. Egy nő csak taktikázhat 20 fölött, nem tud olyan hosszú távon stratégiázni, mint egy fickó. Most látom, amikor rádöbbentem, hogy ketteske apukájának ő az első gyereke, mégsem "öreg apa" a maga 40 évével. Tőlem adott korban meg megkérdeznék a szülészeten, hogy kihez jöttem látogatóba :P

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 15:34:01

@21 hónap: Hát, én 37 évesen szültem a 2.-at, de nem lógtam ki a sorból. :) Sok a 35 feletti nő első gyerekkel, úgyhogy lehet stratégiázni is.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.01.14. 15:40:07

@Carmesina: lehet, csak ha nem jön be, akkor már sokan későnek tartják.
Kb. így számoltalak egyébként ;)
A másodiknál mellettem 22-vel jött a harmadik - igaz, ő jól el tudott volna vegyülni Lisszabonban... rám szerencsére senki sehogy sem nézett a szülőszobán, engem már csak stoppolni vittek oda, mivel három darabban értem be :P

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 19:02:15

@21 hónap: Mi alapján becsülted meg a koromat? :)
3 darabban? Most vagy ikreid voltak, vagy a méhlepényt is beleszámolod.

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.01.14. 19:04:25

@Carmesina: 94 szerepelt valahol.
Egy gyerek, egy lepény a szatyorban :P

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 19:32:14

@21 hónap: Jól elkalandoztunk a fejezettől :)
És mégis, hol szültél meg? Még odahaza vagy útközben? El nem tom képzelni, milyen, ha gyorsan megy ...

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 20:06:36

@21 hónap: Hát, nem hiába az az avatarod, ami :) Nem semmi, h tök egyedül szülted meg.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.01.14. 20:09:33

Hű, ezekhez a lepényes-vajúdós dolgokhoz nem tudok hozzászólni, de 21 hónapnak

@21 hónap:

köszönöm a bizalmat :-D

Amúgy azt olvastam, hogy azok a gyerekek, akiknek anyja a szüléskor 30 feletti volt, IQ-ban legalább 5-8 ponttal rávernek azokra, akik korai szülések (vagy mik) voltak .

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.01.14. 20:10:15

Na, akkor a lányom okosabb lesz a fiamnál :)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.01.14. 20:16:58

@21 hónap:

Ezt mindenki el is fogja hinni, kivéve a fiadat!

21 hónap · http://www.reprintkiado.hu 2010.01.14. 20:20:07

@tiboru: Bele kell húznia a kiscsajnak, a nagy 4 évesen ismert minden nagybetűt :)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 22:35:00

@tiboru: Sztem ebben nem sok igazság lehet, csak a 30 felett szülő nőket akarták vigasztalni :) Különben én hogy lettem ilyen okos? :)

Carmesina · http://carmesina.blog.hu/ 2010.01.14. 22:36:46

@21 hónap: Mindig ezek az átkozott elvárások! :( Már nem lehet a csecsemő se csecsemő, mert produkálni kell :)

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2010.01.15. 13:10:39

@Carmesina:

Ezek szerint te vagy a kivétel, amely próbára teszi a szabályt.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.01.15. 15:17:58

@csurtus: Miért, a te anyukád mennyi idős volt, amikor születtél?

tiboru · http://blogrepublik.eu 2010.01.15. 18:17:37

@csurtus:

Bocs, úgy látszik, duplán nyomtam.

gallusz · http://szemezgetek.blog.hu/ 2013.05.26. 19:39:51

Kis szex és ömlik a komment.
Izgalommal olvastam a próbálkozást. Sikerült! Mihez kezd az élménnyel?
süti beállítások módosítása